Sponsor worden bij Juliana? Kom bij de grootste vereniging van de regio

Voetbalvereniging SV Juliana, is opgericht in 1931. Met een kleine 1000 leden, waaronder 600 jeugdigen, is er volop gelegenheid voor recreatief en prestatief voetbal, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Ook is er een afdeling zaalvoetbal en bestaat er een bloeiende groep damesvoetbalsters.

Het eerste senioren elftal van SV Juliana speelt in de 3e divisie (het op een na hoogste amateurniveau) en heeft daardoor een enorme exposure in de regio maar ook ver daarbuiten. Ook de selectieteams van de jeugd spelen zonder uitzondering in de top van het amateurvoetbal. Wekelijks komen vele belangstellenden naar ons sportpark De Broeklanden in Malden.

Daarnaast is er ook alle ruimte voor recreatief voetbal. Overigens organiseert Juliana ook vele activiteiten buiten het voetbal zoals carnaval, open dagen, een rommelmarkt, beachvolleybal, het 4-daagse hotel en het Winterspektakel.

Ten aanzien van sponsoring zijn er diverse aantrekkelijke mogelijkheden. Van een advertentie ins ons clubblad tot deelnemen aan de businessclub of zelfs het hoofdsponsorschap.

Nieuwsgierig? Neem contact op met accountmanager Bas Schaaij (06-24570166) of stuur een mail naar sponsors@svJuliana31.nl

De sponsor brochure met vele mogelijkheden vindt u HIER

Sponsorkliks Juliana