Eindstand mini Champions League 2017

Programma en uitslagen

De Cup ging dit jaar naar Arsenal, dat Real madrid in de finale met 4-0 versloeg. Juliana organiseerde dit toernooi voor de 17e keer.
Een woord van dank aan sponsors, leiders, coaches en scheidsrechters die dit mede mogelijk gemaakt hebben!

Doelstelling van dit toernooi
1. Bevorderen van de voetbalontwikkeling van alle E- pupillen
2. Verbeteren van het saamhorigheidsgevoel (goede en minder goede spelers)
3. Binding jeugd met 1e efltal
4. Bevorderen fairplay, leren winnen en verliezen en aanleren spelregels
5. Promotie van het Ministadion en sponsoren

Coaches
Alle spelers van Juliana 1 coachen de teams van de mini Champions League. Zo kunnen ze hun capaciteiten en ervaring  mooi overbrengen op onze jeugd, hun uiteindelijke opvolgers. 
Leiders
Wat is een team zonder een goede leider? Daarom worden ouders van spelertjes benaderd om leider van een team te worden. Zij zorgen ervoor dat iedereen weet wanneer ze moeten voetballen, dat alle kleding er is en voor een koele spons op een pijnlijke plek.
Teamindeling & Programma
Alle E-pupillen zijn door elkaar gehusseld en verdeeld over gelijkwaardige teams die op woensdagavonden strijden voor een plek in de finale. De teams en het programma werden via loting samengesteld. Soms moeten wedstrijden door slechte weersomstandigheden worden afgelast. Als dat het geval is zetten we dat direct op deze website. Iedereen kan dus zelf zien of het doorgaat of niet. Zelf kijken dus, je wordt er niet meer over gebeld.
Winnen & verliezen
Net als bij de 'grote' Champions League wordt eind april 2017 aan de winnaar de Cup met de Grote Oren uitgereikt. Natuurlijk is er een winnaar, maar we vinden het belangrijker dat álle spelers van hoog tot laag evenveel plezier hebben tijdens het toernooi. De leiders en coaches hebben hiervoor instructies ontvangen.

Op weg naar de top
Eén jeugdspeler van sv Juliana'31 speelde in de échte Champions League: Bram Nuytink. Maar ook hij begon ooit in de mini Champions League. Dus: wie is de volgende?

 


Sponsoren
Sportshop Richard Kregting heeft weer de tenues ter beschikking gesteld, dit keer ook met echte Champions League logo's!
Albert Heijn Janssen Malden ondersteunt het toern
ooi als hoofdsponsor en zorgt ervoor dat elke speler bij elke wedstrijd na afloop een flesjes sportdrank krijgt.

Scheidsrechters 
sv Juliana’31 leidt niet alleen voetballers maar ook jeugdscheidsrechters op. Bijna elk seizoen volgen zo’n 10 jeugdspelers de opleiding tot pupillenscheidsrechter en fluiten elke zaterdag de wedstrijden van E- en F-pupillen. Maar ook de mini Champions Leaguewedstrijden worden door hen geleid. Tijdens de finales zijn er zelfs echte assistent-scheidsrechters aanwezig. Als je ook pupillenscheidsrechter wil worden, kun je je bij mij of bij de scheidsrechterscoördinator  
melden.

Uitslagen en stand
Na elke speeldag worden de uitslagen en standen op deze website bijgewerkt.


Toernooireglement
Elk toernooi kent zijn regeltjes, zo ook de mini Champions League. Je kunt het reglement downloaden. Vooral belangrijk voor leiders en coaches.

We danken alle spelertjes, coaches, leiders, scheidsrechters en het publiek voor het sportieve verloop van dit toernooi.

Sponsorkliks Juliana