Samenwerking VTI en Juliana'31: najaarstrainingen starten

Geplaatst op 19 februari 2017


Als vereniging zoekt sv Juliana’31 altijd naar mogelijkheden om onze leden optimaal te faciliteren. Ook op het gebied van (kwaliteit van) aangeboden trainingen. In dit kader is er in samenwerking met VTI Voetbalschool een idee uitgewerkt om aanvullende trainingen mogelijk te maken.

Het idee is om in 2 periodes gedurende het voetbalseizoen (najaar en voorjaar) een blok van 10 trainingen aan te bieden op de vrijdagavond. Deze trainingen zijn bedoeld voor alle jeugdleden van sv Juliana’31 en worden verzorgd door vakbekwame trainers van VTI Voetbalschool. De trainingen worden afgewerkt in kleine groepen waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling van zowel technische als tactische vaardigheden van de individuele speler.
Wat wij willen benadrukken is dat deze trainingen een vrijwillig karakter hebben en aanvullend zijn op de reguliere trainingen van de teams.

Techniek training
Interesse in deze techniektrainingen? Aanmelden kan voor een blok van 10 trainingen door een mail te sturen naar vti, via deze link kom je bij het aanmeldformulier terecht. Graag opgeven voor 1 oktober.

 

De kosten bedragen €85,00. Een digitale nota wordt hiervoor opgestuurd. De trainingen zijn op vrijdag van 16.30 uur tot 18.00 uur en wel op de volgende vrijdagen:

6, 13 en 27 oktober

3,10, 17 en 24 november

1, 8 en 15 december

 

(als de link niet werkt: aanmelden bij info@vtivoetbalschool.nl o.v.v. trainingen Juliana, graag de gegevens van speler/speelster, naam elftal en leeftijd hierbij vermelden.)