Juliana '31 kreeg afgelopen zondag weer een klap te verwerken. Toen het zeven minuten voor tijd de gelijkmaker binnen schoot tegen koploper Groene Ster leek het een punt aan het duel over te houden. Toch wist Groene Ster de bal nog achter De Kluis te schieten en dus verloor Juliana '31 ook die wedstrijd met één doelpunt verschil.

Aanstaande zondag treffen de Maldenaren streekgenoot Woezik. De tegenstander kent de afgelopen drie jaar een knappe opmars vanuit de Tweede Klasse naar de Hoofdklasse. Even leek de ploeg ook afgelopen jaar te promoveren, maar in de finale van de nacompetitie ging het mis tegen O.S.S. '20. Woezik staat onder leiding van Ton Kosterman. Een oude bekende is Gijs Diebels, de middenvelder speelde één seizoen bij Juliana '31 om vervolgens naar Woezik te verkassen.

Lastig
Dit seizoen heeft de Wijchense ploeg het, net als Juliana '31 moeilijk in de Hoofdklasse B. Beide ploegen hebben een prima selectie maar laten te makkelijk punten liggen in de competitie. Alleen tegen Baronie wist Woezik te winnen met 2-1. Tegen Nuenen werd afgelopen zondag gelijk gespeeld en dus staat Woezik één punt voor op Juliana '31. 


Het hoofdveld van Sportclub Woezik (Foto: website Woezik)

Oefen
In de voorbereiding troffen beide teams elkaar al. Toen werd er, gezien de kleine selecties op dat moment, twee keer een half uur gespeeld en verloor Juliana '31 met 3-2. Nu moeten beide ploegen op oorlogsterkte zijn om zondag drie belangrijke punten te pakken. Juliana '31 doet dit met trainer Remko Bicentini, die afgelopen zondag afwezig was door interlandverplichtingen met Curacao. De hoofdtrainer van Juliana '31 won met zijn land de vriendschappelijke interland van Qatar met 1-2. 

Onder 19
Het is zeker dat Rick van Beijnen en Lorenzo Rieken nog een tijd uit de roulatie zijn. De twee voetballers begonnen het seizoen met blessures en er lijkt nog weinig schot in de zaak te zitten. Dit betekent dat Bicentini weer O19-spelers mee neemt. Hoogst waarschijnlijk zit Jop van Lith weer bij de selectie, het 16-jarige talent viel afgelopen zondag in de rust in en maakte een goede indruk. Ook Peters en Hoogakker zijn weer inzetbaar, de heren hebben de twee wedstrijden schorsing er op zitten.

 


De scheidsrechter van aanstaande zondag; de heer Kok.

Volgen
Om 14:30 uur begint de wedstrijd in Wijchen. Scheidsrechter is de heer Kok, hij wordt geassisteerd door de heer Moussaoui en Reinds. De wedstrijd is zoals iedere zondag live te volgen via het Twitteraccount (@JulianaMalden). Voor foto's en video's verwijzen we je door naar het Instagramaccount van Juliana'31 (@JulianaMalden).

Tot zondag!

Sponsorkliks Juliana