•  

  Vanwege grote belangstelling zijn er nog maar 35 plaatsen vrij: reserveren.

  Op zoek naar een fijne rustige Vierdaagsecamping 2023 met ruime standplaatsen, schone faciliteiten en pendelvervoer naar de Nijmeegse Vierdaagse? Alleen of met een groep? Met tent, caravan of camper? En duidelijke annuleringsmogelijkheden?

  Dan ben je bij de Vierdaagse Camping Juliana 2023 op sportpark de Broeklanden te Malden aan het juiste adres. Onze camping is volgend jaar geopend van 15 tot en met 22 juli 2023 en is bedoeld voor wandelaars en hun verzorgers. Dus niet voor feestgangers! Vanaf 22:00 uur is er namelijk een stiltegebod.
  U vindt bij ons de gemoedelijke en gezellige vierdaagsesfeer, maar ook de rust die wandelaars nodig hebben. Het kampeerterrein is van alle gemakken voorzien.

  All-in Arrangement
  We hebben één basis- arrangement van 15 tot 22 juli 2023, inclusief:
  - kampeerplaats (gras) van 100 m2 voor 2 personen met elektra
  gebruik sanitair
  - neveldouche en drooghok
  - snelle WiFi
  - parkeerplaats
  - toeristenbelasting, btw en reserveringskosten
  - gebruik kantine en bar (ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 uur)
  Extra opties:
  - hond
  - pendelbuskaart (4 dagen vervoer naar finish en terug)
  - 3e en 4e persoon
  Betaling
  Indien u voor 1 maart 2023 reserveert, betaalt u eerst 25% voorschot.
  Na 1 maart 2023 dient het volledige bedrag direct bij de reservering voldaan te worden. Betaling achteraf is niet mogelijk.
  Annulering (Recron)
  - vóór 15/4/2023:         85% terugbetaling
  - 15/4 tot 15/5/2023:    50% terugbetaling
  - 15/5 tot 15/6/2023:   25% terugbetaling
  - 15/6 tot 1 juli 2023:   10% terugbetaling
  - afgelasting 4daagse:   altijd 90% terugbetaling
  Wij adviseren een annuleringsverzekering af te sluiten.

  Ligging       plattegrond campingplaatsen
  De camping ligt op ons sportpark in een rustige omgeving aan de rand van het dorp Malden. Op dag 3 loopt de route in alle vroegte direct langs onze camping. Op vrijdag loopt het wandel-legioen op nog geen 500 meter afstand van de camping over de feestelijke Via Gladiola richting finish! De camping ligt op 20 minuten fietsafstand van de Wedren (start Vierdaagse).

  Pendelbus vanaf camping
  Een pendelbus stopt bij de camping en brengt u naar de start en retour. De buskaarten kunt u bij de reservering bestellen. U ontvangt ze dan bij de check-in.

  Faciliteiten
  Op onze camping zijn alle voorzieningen aanwezig. Vlakbij de kampeerplaatsen zijn nette douches, toiletten, een chemisch toilet en aparte water-aftapmogelijkheid voor een frisse start en een warme douche na de finish. Uw auto parkeert u op de daarvoor bestemde parkeerplaats. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van Internet middels een onbeperkte en snelle WiFi (niet streamen!).
  Bij hoge temperaturen is de kantine met airco beschikbaar en een vernevelingsdouche om even af te koelen. Bij regen regelen we een drooghok voor natte schoenen en kousen.

  Stroom
  Elke plaats heeft een eigen stroomvoorziening met normale 230V stekker. Denk er dan wel aan zelf een eigen stroomkabel van tenminste 25 meter mee te nemen.

  Aankomst en vertrek
  Op 15, 16 of 17 juli kunt u inchecken tussen 15:00 en 18:00 uur. Bij aankomst graag eerst parkeren op de grote parkeerplaats en inchecken in het clubhuis.
  U kunt tot zaterdag 22 juli te 12:00 uur op uw plek blijven staan.

  Route naar Vierdaagse Camping Juliana op Sportpark de Broeklanden.

  RESERVEREN
  Reserveren kan alleen via onderstaande module en betaling vooruit. Door meerdere plaatsen aan te klikken kun je plaatsen naast elkaar voor een groep reserveren.

  RESERVEREN

rfwbs-slide