• 4Daagse camping Malden

  Nijmeegse Vierdaagse 2020 bij sv Juliana ’31 Malden

  Bent u deelnemer of verzorger aan de Nijmeegse Vierdaagse en zoekt u een compleet verzorgd verblijf dicht bij de stad Nijmegen en toch de rust van een dorp? Dan bent u bij voetbalvereniging sv Juliana ’31 in Malden aan het goede adres en heet wij u, namens de 4-daagse commissie van het harte welkom op ons sportpark. Wij richten ons op het huisvesten en verzorgen van zowel individuele deelnemers (of begeleiders) aan de Nijmeegse Vierdaagse als op groepen op basis van volpension. U kunt kiezen voor twee varianten: 1. een verblijf op onze tijdelijke camping van zondag 11.00 uur tot zaterdag 11.00 uur 2. een verblijf in één van de kleedkamers van maandag 11.00 uur tot vrijdag 18.00 uur.


  Verblijf op de camping  Bent u in het bezit van een caravan, camper of tent en vindt u het leuk om op onze tijdelijke camping te verblijven, dan bent u vanaf zondag 11.00 uur van harte welkom op ons sportcomplex. In overleg
  met u zoeken we een leuke standplaats uit. Een aansluiting voor elektra is mogelijk indien u een verlengkabel van minimaal 20 meter meebrengt. Na plaatsing van de caravan of tent parkeert u uw auto op de parkeerplaats. Het gebruik van open vuur/barbecue is op grond van onze vergunning niet toegestaan.
  Heeft u zelf geen caravan en wilt u er een huren, dan kunnen wij dit voor u laten verzorgen. Uw verzoek wordt doorgespeeld aan Peter Thijssen als privé-persoon. Hij zal met u afstemmen over de mogelijkheden, kosten en voorwaarden. Een eventuele huur van een caravan komt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de Vierdaagse commissie te liggen.
  Verblijf in een kleedkamer Heeft u behoefte aan meer comfort en gemak dan kunt u ook terecht in één van de kleedkamers die tijdens de 4-daagseweek als groepsaccommodatie is ingericht. In de kleedkamers staan stapelbedden die zijn voorzien van beddengoed en hoofdkussen. Het verblijf in de kleedkamers is in beginsel van maandag 11.00 uur tot vrijdag 18.00 uur. Wilt u eerder aankomen of later vertrekken dan is dit tegen een kleine meerprijs mogelijk.
  Het Vierdaagse arrangement Aangezien de meeste gasten ‘s maandags arriveren en vrijdag(avond) vertrekken is ons arrangement hierop gericht. In dit arrangement is het ontbijt, de lunchpakketten en het diner tijdens de wandeldagen (dinsdag t/m vrijdag) begrepen. De drankjes tijdens het diner zijn voor eigen rekening. Komt u zondag aan, dan kunt u zondag en maandag tijdens de openingstijden van de kantine voor eigen rekening gebruik maken van de keuken en bar. Wilt u zaterdag vertrekken en gebruik maken van een uitgebreid ontbijt, boek dan een blarenontbijt mee.
  Overige faciliteiten Uw auto kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein van de voetbalclub. Het sportpark is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar.
  Verzorgers van loopgroepen kunnen voor behandelen van de lopers gebruik maken van een van de verzorgingstenten op ons terrein. Als individuele loper kan voor u een afspraak worden gemaakt bij de verzorgingspost van Het Rode Kruis in ons dorp (500 meter van het sportpark). Voor de cooling down van de vermoeide benen is een apart zwembadje klaargezet; voor meer waterplezier een groter zwembad. Of gewoon een verfrissende drankje op het zonnige terras. Het kan allemaal bij sv Juliana ’31. U kunt gratis gebruik maken van onze wifi.Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten en we gaan kijken wat mogelijk is.

  Tarieven Vierdaagse arrangement 2020 (per persoon inclusief 9 % BTW)
   Verblijf in een groepsaccommodatie (inclusief stapelbed en beddengoed) € 220,-
   Verblijf in eigen caravan of camper (incl. elektra)  € 200,-
   Verblijf in een eigen tent (incl. elektra) € 190,-
   Blarenontbijt zaterdagochtend € 10,-
   Huur fiets tijdens uw verblijf €30,-
   Parkeren en wifi gratis


  Hoe verloopt de aanmelding
  Het duurt nog even voordat de 104e Nijmeegse Vierdaagse van start gaat. Als u bij ons wilt verblijven vraag wij u zo spoedig mogelijk uw belangstelling kenbaar te maken door per mail aan te geven met hoeveel personen u komt en welke type verblijf (in kleedkamer of op de camping) u wenst. Aan deze reservering zijn geen kosten verbonden. Begin april weten alle deelnemers of ze mogen starten. Rond die tijd worden de contactpersonen van een groep, of de individuele deelnemer, uitgenodigd om de inschrijving concreet te maken. U ontvangt hiertoe een inschrijfformulier met het verzoek om dit formulier voor 30 april ingevuld te retourneren. Op basis van de door u verstrekte gegevens wordt berekend wat u moet betalen en wordt een factuur aan u toegezonden. Deze factuur moet voor 1 juni zijn betaald. Na ontvangst van uw betaling wordt de reservering omgezet in een definitieve boeking.
  Annuleringsregeling
  Indien u genoodzaakt bent een of meerdere deelnemers of verzorgers af te melden, hanteren wij de volgende annuleringsregeling:
  Tot 8 weken voor de start van de 1e wandeldag krijgt u 100% terug, tot 6 weken voor de start 70% retour, tot 4 weken voor de start 50% retour, tot 2 weken voor de start 30% retour. Hierna is er geen teruggaaf meer mogelijk. Deelnemers vervangen door een andere deelnemer kan zonder kosten plaatsvinden tot de maandag voorafgaande aan de Vierdaagse. Wel even de naamgegevens aan ons doorgeven.
  Contact
  Heeft u vragen over bovenstaand bericht of specifieke vragen? U kunt ons op onderstaande wijze bereiken:
  Adres: sv Juliana ’31 Broekkant 39, 6581 AC MALDEN,
  Mail: info@svjuliana31.nl of rechtstreeks naar de beheerder: verweij232@gmail.com
  Bellen kan ook naar Jan Verweij 06-48339041.

rfwbs-slide