• 4daagsecamping Juliana meer dan vol!

 • De metamorfose (geen stapelbedden maar kampeerplaatsen) van ons 4-daagseverblijf slaat aan bij de 4-daagselopers. De 4-daagsecamping Juliana is helemaal volgeboekt!

  Dit eerste jaar in de nieuwe stijl (camping in plaats van stapelbedden) zou een try-out worden, met maximaal 80 kampeerplaatsen, verspreid over veld 2 en 4. Maar binnen 3 maanden was elke plek al gereserveerd. Voor een groep  van 30 politiemensen uit Limburg, die al vaker bij ons te gast waren, hebben we daarom zelfs 14 extra plaatsen op het ministadion gemaakt.

  In totaal verblijven er in de 4-daagseweek ongeveer 180 lopers en verzorgers uit Nederland, Duitsland, België en Frankrijk op ons sportpark.

  We verzorgen onze gasten graag goed

  We hebben ontzettend veel hulp gekregen van vrijwilligers die de club een warm hart toedragen. Zij zorgen met onze belijningsmachine voor de kampeervakken op de velden en onze vaste sponsor, Arts Elektro, voorziet ze van stroom. De kleedkamers worden aangepast om (af) te wassen en te douchen.

  We verzorgen alles voor onze campinggasten: ze kunnen eten en drinken in ons clubhuis en we maken afspraken met cateringbedrijven, waar gasten zelf eten kunnen bestellen. We regelen ook een chemisch toilet, een camper-serviceplek etc. en zelfs een pendelbus dat stopt bij ons sportpark. Deze pendelbus gaat in goed overleg – en in samenwerking - met Jan-Willem Voet van de Vierdaagsecamping Malden, die ook al helemaal vol zit.

  Openingstijden clubhuis

  Uiteraard is iedereen tijdens de 4-daagseweek van harte welkom in ons clubhuis, dat elke avond tot 22:00 uur geopend is. De lopers moeten namelijk voldoende rust hebben en de volgende ochtend weer vroeg op pad.

   

  We hopen op een mooie Vierdaagse week!