• Corona virus: laatste nieuws

   
   

  12

  update 14 maart 2020

  Alle voetbalwedstrijden zijn deze maand afgelast vanwege het coronavirus. De duels in de eredivisie, de eerste divisie en de interlandwedstrijden van het Nederlands Elftal zijn tot 1 april geschrapt. Ook alle amateurwedstrijden gaan niet door. Om verder verspreiding van het coronavirus te voorkomen kondigde het kabinet donderdag (12 maart) aan dat evenementen met meer dan honderd toeschouwers deze maand geen doorgang kunnen vinden. 

  De KNVB besloot daarop om alle wedstrijden af te gelasten. Dit betreft de weekenden 14-15 / 21-22 / 28-29 maart. 

  Ook alle trainingen tot en met 27 maart komen te vervallen. Hoe lastig wij dit als bestuur ook vinden, als vereniging volgen wij de richtlijnen en adviezen van de KNVB, ook in deze bijzondere omstandigheid gaan wij dit doen.

  Het clubhuis dat normaliter in het weekend, op dinsdag en donderdagavond open is zal tenminste tot eind maart op die dagen gesloten blijven. Het clubhuis blijft wel open tijdens de KION tijden en voor eventuele vergaderingen van commissies en bestuur van sv Juliana '31.

  We willen ook nogmaals wijzen op de preventieve maatregelen die voor iedereen gelden;

  -Was je handen regelmatig

  -Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

  -Gebruik papieren zakdoekjes

  -Geen handen schudden bij begroeting 

  -Verder als je  neusverkoudheid, hoestklachten of keelpijn en eventueel koorts hebt dan graag thuisblijven en niet naar de verenging komen totdat je klachten over zijn. 

  Uiteraard hopen wij, met jullie dat deze situatie snel verbetert. Wij houden u op deze plaats en via onze nieuwsbrief en social media op de hoogte.

  Met vriendelijke groet, Het bestuur van sv Juliana '31

   

   

   

   

   

  12 maart 2020

  Naar aanleiding van de persconferentie die zojuist is gegeven door premier Rutte heeft het bestuur besloten om de trainingen van vanavond af te gelasten. Het clubhuis blijft dicht. De komende dagen beraden we ons op nadere maatregelen, hierin zullen we het advies van de KNVB volgen. We houden u dan ook op de hoogte of de trainingen in de volgende weken wel of geen doorgang zullen vinden. 

  De wedstrijden zijn deze maand al door de KNVB afgelast zie ook de Gelderlander.