• Bericht van het bestuur bij start seizoen 23-24

 • Seizoen 2023-2024 is weer begonnen. Teamtassen zijn uitgereikt, de ballencontainers zijn weer opnieuw gevuld en de trainingen komen weer op langzaam op gang. De meeste teams zijn gelukkig weer voorzien van een trainer en een teammanager. Het is voor onze co├Ârdinatoren elk jaar weer veel werk om de teams in te delen en er dan ook weer begeleiding bij te zoeken. Bedankt daarvoor!

  Het lukt steeds vaker om voor pupillenteams trainers te vinden uit de oudere jeugdteams. Daar zijn we blij mee, we vragen de begeleidende ouders wel om deze jonge trainers te ondersteunen waar nodig. Het blijft altijd nodig dat ouders van jeugdleden actief betrokken zijn bij de teams, is het niet als trainer of teammanager dan wel als scheidsrechter, assistent scheidsrechter, chauffeur en zeker als aanmoedigende supporters! Alleen zo kunnen we er een succesvol seizoen van maken waarin onze spelers met veel plezier opgeleid worden en hun wedstrijden op een respectvolle en sportieve manier kunnen spelen.

  Het zal jullie zijn opgevallen dat de ONE LOVE vlag al enige tijd wappert boven ons sportpark. Bij Juliana vinden wij het belangrijk dat iedereen kan meedoen, dat we niemand discrimineren en dat iedereen met respect wordt behandeld. Vandaar de oproep aan iedereen: schelden hoort niet bij voetbal, horen we dit dan zul je hierop aangesproken worden!

  Juliana is een sportclub van NIX, deze quote hangt in ons clubhuis en heeft meerdere betekenissen die we nu bij de start van het seizoen weer eens duidelijk onder de aandacht willen brengen.

  NIX roken: er geldt een algemeen rookverbod voor het gehele sportpark, dit geldt voor iedereen en overal, dus zeker ook op het terras! Laten we er voor zorgen dat de buitendienst niet elke dag toch weer de peuken bij elkaar moet vegen omdat enkele leden niet op het parkeerterrein willen roken.

  NIX drugs: we merken steeds vaker dat ook bij Juliana het drugsgebruik toeneemt. Drugs horen niet op ons sportpark, hiervoor geldt een zero-tolerance beleid. Wordt je gezien met drugs  zal er direct een strafmaatregel volgen. Een eerste overtreding leidt tot schorsing en taakstraf, bij een tweede overtreding ben je niet meer welkom bij onze vereniging. Duidelijker kunnen wij het niet maken!

  NIX alcohol: we zijn verplicht ons te houden aan de algemene wetgeving en dat betekent dat je minimaal 18 jaar moet zijn om alcohol te mogen drinken. M.i.v. het nieuwe seizoen gaan we daar  strenger op toezien, dus breng je id-bewijs mee, er zal om gevraagd worden!

  Het gedrag van spelers en supporters is ook bij de KNVB een speerpunt dat gedurende het seizoen steeds op de agenda zal staan. Ook bij onze vereniging zullen we dit doen en indien nodig komen we hier regelmatig op terug.

  Tot slot wensen wij al onze leden een sportief, succesvol, gezellig en veilig seizoen 2023-2024 toe!

  Het bestuur