• BCM- nieuws

  Ondernemer Lucassen nu lid van de BusinessClub Malden
  Vroeger was hij een rots in de branding in de defensie van Juliana'31, nu timmert hij hard aan de weg met zijn eigen bedrijf. Niek Lucassen is met Lucassen Elektro lid geworden van de BusinessClub Malden. Een echte Juliana-man komt terug bij de club. Lucassen Elektro is gespecialiseerd in electrotechniek en dat met name in onderhoud en service, renovatie en nieuwbouw, led en verlichtingsplannen. Kortom, voor al uw zaken omtrent electrotechniek kunt u terecht bij Niek Lucassen.
  Accountmanager Bas Schaay, die veel met Niek heeft gevoetbald, is blij met de toetreding van Lucassen Elektro, "Niek kent de club hartstikke goed, is net voor zichzelf begonnen en sluit graag aan bij de BCM, zowel met maatschappelijk als zakelijk oogpunt. Daar ben ik erg blij mee", aldus Schaay. Meer weten? Mail dan naar info@lucassenelektro.nl of bel 06 48 33 59 86.


  KliMate Quility Cooling sluit zich aan bij BusinessClub
  Het in 2006 opgerichte KliMate Quality Cooling is lid geworden van de BCM. Het bedrijf gaat Juliana'31 voorzien van airco's en neemt de gehele onderhoud daarvan op zich. KliMate Quality Cooling is onderdeel van ElektroLite Quality Shops en is gespecialiseerd in advisering, verkoop, montage en onderhoud van airconditioningsystemen. Het bedrijf beschikt over een winkel met showroom aan de Groenestraat 233 in Nijmegen en een eigen montageteam dat snel en vakkundig te werk gaat. 


  Van Benthum Haarden nieuwste lid van BCM
  De BusinessClub Malden groeit gestaag door. Met Van Benthum Haarden verwelkomt de BCM alweer haar 39e lid. Het bedrijf zit gevestigd aan de Sluisweg in Malden, daar kunt u terecht voor een groot assortiment aan haarden. Het bedrijf is hét vertrouwde adres voor het leveren en plaatsen van haarden, schouwen en kachels. Als haardenspecialist zijn zij officieel dealer van de meest gerenommeerde merken en hebben ze een zeer uitgebreid assortiment. Daarnaast geven ze ook advies aan huis.
  Bas Schaay van de sponsorcommissie over de toetreding van Van Benthum Haarden: "Van Benthum Haarden staat garant voor kwaliteit en expertise. We zijn trots dat dit bedrijf toetreedt tot de BCM. Want het zit dan wel in Malden, maar levert door heel Nederland." Kijk voor meer informatie over Van Benthum Haarden op de website.


  Bastyle treedt toe tot de BusinessClub Malden
  Bastyle reclame is een jong en enthousiast bedrijf dat zich al jaren lang bezig houdt met beletteringen in de breedste zin van het woord. Dit betekend dat zij uw gehele wagenpark, maar ook uw gevel of bedrijfspand kunnen voorzien met uw reclame.
  Bas Schaay, Accountmanager van de BCM, is blij met het nieuwe lid. "Bastyle reclame is een bedrijf dat gevestigd zit in Malden en hiermee haar maatschappelijke betrokkenheid laat zien", zegt Schaay.

  Als u op zoek bent naar een creatief bedrijf dat met u meedenkt, flexibel is en tegen een scherpe prijs/kwaliteits verhouding werkt, klik dan hier en kijk gerust verder op de website van Bastyle.


  Hofmans Tapijten sluit zich aan bij BusinessClub Malden
  De BusinessClub Malden heeft weer een nieuw lid, Hofmans Tapijten sluit zich aan bij de BCM. Bij Hofmans Tapijten kunt u terecht voor vloerbedekking tot gordijnen, voor kleden en karpetten tot jaloezieën en voor relax-fauteuils tot kunstgras. Bij Hofmans in Cuijk vindt u werkelijk alles voor de aankleding van uw woning. In de showroom van ruim 6000 m2 presenteren ze u alle wooncomfort die u zich kunt wensen. Hofmans Tapijten heeft tevens de nieuwe vloer geleverd die in Clubhuis De Stoof ligt. Het bedrijf zit gevestigd in Cuijk, meer weten? Klik hier voor de website.


  CCS Nederland nieuw BusinessClub Malden-lid
  CCS Nederland is sinds 1993 actief als professioneel reinigingsbedrijf. Het bedrijf heeft in de jareneen gestage groei goordgemaakt en heeft zich nu als middelgroot schoonmaakbedrijf gespecialiseerd op meerdere gebieden. CCS Nederland gaat bij Juliana'31 de kleedkamers en kantine schoonmaken. CCS Nederland zit gevestigd op Bijsterhuizen in Wijchen. Wilt u meer informatie over het bedrijf? Bezoek dan de website


  Gebr. Krijnen sluit aan bij BusinessClub Malden
  Verhuisbedrijf Gebroeders (Gebr.) Krijnen B.V. is per heden lid van de BCM. Het echte Maldense bedrijf heeft een langjarige ervaring met het verzorgen van (inter)nationale verhuizingen en meubelopslag. Als 'erkende verhuizer' stelt het bedrijf alles in staat om uw verhuizing succesvol te laten verlopen.
  Accountmanager Bas Schaay is trots dat het bedrijf weer lid is van de BCM. "Verhuisbedrijf Gebr. Krijnen was in het verleden ook al actief bij de Businessclub. We zijn trots dat er weer een echt Maldens bedrijf is aangesloten bij de BCM", aldus Schaay. Klik hier voor meer informatie.


  Hofmans Catering wordt lid van de BusinessClub Malden
  Het Maldense cateringsbedrijf dat gevestigd zit aan de Broekkant in Malden levert op maat. Wanneer u op zoek bent naar een buffet, lunches, hapjes, BBQ's of salades bent u bij Hofmans Catering aan het juiste adres. Maar ook tijdens tijdsgebonden feesten zoals Kerstmis levert Hofmans Catering een compleet assortiment, wat u hier terug kunt vinden.

  Juliana'31 heeft uitstekende ervaringen met Hofmans Catering. Onder andere tijdens de Vierdaagse worden buffetten besteld bij het bedrijf. De BusinessClub Malden is trots dat Hofmans Catering zich weer heeft aangesloten en daarmee haar vertrouwen uitspreekt in de club.  Nieuw lid voor de BusinessClub Malden: KlokBouw
  KlokBouw is onderdeel van KlokGroep, het bedrijf ontwikkelt en realiseert spraakmakende projecten in de burgerlijke- en utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en civieltechnische bouw. Daarnaast heeft het een afdeling voor service en beheer.
  Naast het lidmaatschap van de BusinessClub is KlokBouw ook terug te vinden op de trainingskleding en winterjassen van het eerste elftal. Wederom een mooi bedrijf dat zich aansluit bij de BusinessClub Malden.


  Arts Constructie nieuw lid BusinessClub Malden
  Het bedrijf was eerder al lid van de OSJM en sluit zich nu dus aan bij de BCM. Arts Constructie is een veelzijdig staalconstructiebedrijf. Het ontwerpt, produceert en monteert met haar eigen team alle mogelijke staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, machinebouw, industrie en retail. Van volledige projecten, deelopdrachten tot losse leveringen: spanten, bordessen, trappen, luifels, stellingen, frames, trechters, balken, hoeklateien, snij- en plaatwerk. Van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud. De BusinessClub Malden is verheugd dat Arts Constructie nu ook is toegetreden tot de club. Meer weten over Arts Constructie? Ga naar: http://www.arts-malden.nl.


  Beddenspecialist De Vries Malden sluit zich aan bij BusinessClub Malden
  Beddenspecialist De Vries Malden heeft alles in huis om uw slaapkamer de juiste uitstraling te geven en te voorzien van het gewenste slaapcomfort. Het bedrijf biedt slaapcomfort op maat. Alle producten van Beddenspecialist.nl  worden vervaardigd van zuivere en eerlijke materialen en zijn zorgvuldig afgewerkt. Kwaliteit en schoonheid gaan bij Beddenspecialist De Vries Malden dus hand in hand. Beddenspecialist De Vries Malden is al ruim 25 jaar een begrip in Malden. De BusinessClub Malden is dan ook verheugd dat Beddenspecialist De Vries Malden nu lid is van de club. Voor meer informatie kijk op de site: Beddenspecialist De Vries Malden


  TeLo Personeelsbemiddeling nieuwste lid van de BusinessClub Malden
  Het detacheringsbureau TeLo Personeelsbemiddeling van Bas Schaay is toegetreden tot de BusinessClub Malden. TeLo is een jong en dynamisch bureau dat bemiddelt tussen werkzoekenden en opdrachtgevers binnen de sector bouw & techniek, met een sterke focus op de schildersbranche. Het beschikt over een groot bestand van flexmedewerkers met verschillende kwaliteiten en van uiteenlopende niveaus, die snel ingezet kunnen worden door heel Nederland.
  Bas Schaay is geen onbekende bij Juliana'31. Bas was jarenlang spits in het eerste elftal. Met zijn tomeloze inzet en neusje voor de goal werd hij al gauw een publiekslieveling in Malden. De BusinessClub Malden is trots dat TeLo Personeelsbemiddeling lid is geworden.Meer informatie over TeLo Personeelsbemiddeling? Klik hier.


  New Flower City sluit aan bij BCM
  Het restaurant New Flower City zit gevestigd aan de Schoolstraat in Malden. Het biedt een authentiek Aziatisch buffet met ruime mogelijkheden. Zo wordt er in een gezellig sfeer, Chinees, Indisch, Thais, Japans en Nonya geserveerd. Naast het restaurant heeft New Flower City ook een bezorgdienst en cateringmogelijkheden. Van dat laatste weet Juliana'31 alles van, er wordt af en toe een buffet besteld door Juliana'31-supporter Theo Leenders voor het bestuur en eerste elftal bij New Flower City Malden. Voor meer informatie klik hier.


  Autobedrijf Theo Klaassen nieuw lid BCM
  Het Maldense Autobedrijf Theo Klaassen is het nieuwste lid van de BusinessClub Malden. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare jonge occasion voor een scherpe prijs, bent u bij Autobedrijf Theo Klaassen in Malden aan het juiste adres. Een bedrijf dat al meer dan 55 jaar een begrip is in de verkoop van personen- en bedrijfswagens. Maar ook voor uw APK kan u terecht bij dit autobedrijf. Al jaren is het bedrijf sponsor bij Juliana'31. De BCM is dan ook trots en blij dat het bedrijf wederom haar vertrouwen heeft uitgesproken in de club Juliana'31 door lid te worden van de BusinessClub.

rfwbs-slide