• Co van Gelder trainer Zaterdag 1

 • Het nieuwe Zaterdag 1 team heeft een trainer/ coach.

  Co van Gelder (46) zal met ingang van het seizoen 2018-2019 hoofdtrainer zijn van het nieuw te vormen zaterdag 1 elftal van sv Juliana’31. De Leeuwenaar beschikt niet alleen over het TC2/UEFA-B trainersdiploma, maar brengt ook 15 jaar trainerservaring met zich mee.
  Co van GelderDit seizoen is Co nog hoofdtrainer van Avios/DBV waar hij tegelijkertijd ook eindverantwoordelijke is voor het JO19-1 elftal. Co: "Het vooruitzicht om bij sv Juliana’31 te kunnen gaan werken met jonge talentvolle spelers spreek mij enorm aan. Ik ga heel graag de uitdaging aan om met dit nieuwe elftal iets moois te gaan neerzetten binnen sv Juliana’31."
  Ook sv Juliana’31 is blij met de benoeming van Co. "Nu duidelijk is wie er volgend seizoen voor deze groep zal komen te staan kunnen we verder met de invulling van onze plannen", aldus bestuurslid Voetbalzaken Loek Heijnen. De volgende stap gaat zijn om een selectie te gaan samenstellen waar Co volgend jaar mee goed voor de dag kan komen. In samenspraak met Co zullen we één of meerdere momenten gaan plannen waarop we in gesprek gaan met geïnteresseerde spelers om de plannen toe te lichten. We mikken hierbij nadrukkelijk op spelers met een duidelijke connectie of verleden met sv Juliana’31.
  Op basis van de ervaring van Co en zijn enthousiasme hebben we er het volste vertrouwen in dat we met dit nieuw te vormen zaterdag elftal succesvol voor de dag kunnen komen.

  Het bestuur wenst Co heel veel plezier en succes binnen onze mooie vereniging.
  Co welkom bij de club!