• Commissie Voetbalzaken vernieuwt!

 • Bij de start van het nieuwe seizoen heeft de Commissie Voetbalzaken besloten haar werkwijze te vernieuwen. Om de contacten met trainers en leiders verder te verbeteren en nog meer gevoel te ontwikkelen bij wat er speelt in de vereniging, hebben we besloten om met name voor de pupillen afdeling (t/m JO12), op zoek te gaan naar één coördinator per jaarlaag in plaats van de “oude” situatie waarbij één coördinator meerdere jaarlagen onder zijn of haar hoede heeft.
  In de nieuwe opzet heb je als coördinator minder teams onder je (gemiddeld 3 tot 4), waarmee je dus meer tijd per team beschikbaar hebt. Bijkomend voordeel is dat je als coördinator makkelijker mee kunt gaan met “jouw” jaarlaag naar een volgend seizoen zodat de opgebouwde contacten en de kennis over de jaarlaag en haar spelers behouden blijven. Voordeel voor de commissie is dat we op deze manier nog meer input en ideeën kunnen ophalen en dat we met deze extra
  commissieleden nieuwe impulsen, creativiteit en initiatieven binnenhalen!
  Met Johan Oost en Herco Anema hebben we voor de JO8 resp. JO9 lagen al twee nieuwe coördinatoren aan de commissie mogen toevoegen. Er is daarnaast plek voor nog meer “vers bloed” binnen CVZ!
  Als coördinator ben je de spil tussen de teams in jouw jaarlaag en de vereniging. Je bent het eerste aanspreekpunt voor trainers en leiders en informeert hen over initiatieven en vragen vanuit de club. Samen met de andere coördinatoren laat je alles rondom de wedstrijden en trainingen soepel verlopen en signaleer je zaken die je terugkrijgt van de teams binnen de commissie zodat we samen de dingen nog beter kunnen regelen.
  Heb je interesse in deze mooie rol of wil je meer weten, neem contact op met één van de coördinatoren (Nadir Omar, Maurice de Mandt, Johan Oost, Herco Anema, Roy Vissers, Roy Eggenhuizen of Patrick Bronstijn), de voorzitter van de Commissie Voetbalzaken (Harald van Hoorn) of het bestuurslid Voetbalzaken (Joost Heijnen).
  We zien uit je naar je komst, graag tot snel!