• Dankjewel Bosgroep de Vennen

  Kerststol voor Bosgroep de Vennen op laatste werkdag 2019!


  Maandag 16 december 2019 rond 09:00 uur: het busje van de Bosgroep komt aangereden. zes mannen en een vrouw stappen uit en lopen rechtstreeks naar de werkplaats om gereedschap op te halen. Eerst een praatje met Leo en Theo of alles goed gaat. De afgelopen week wordt in razend tempo doorgenomen. Er wordt gelachen en geflauwekult..... maar daarna gaan de meesten zelf al direct aan het werk. Ze weten precies wat ze moeten doen: gereedschap halen, blad vegen, zwerfvuil met vuilknijpers oprapen en verzamelen, afvalbakken leegmaken, zakken vol afval afvoeren en bij de containers zetten. Elke maandag maken ze ons sportpark spik en span schoon.
  Om 10:45 uur samen koffie of thee drinken en kletsen. Maar eerst even een foto maken, want de club heeft op deze laatste werkdag van het jaar voor een lekkere kertstol gezorgd.

  Bosgroep de Vennen
  Na een korte discussie nemen ze de kerststol trots in ontvangst. Een kwartiertje later is alles op. Sommigen hadden het sneetje met spijs al voor de foto naar binnen gewerkt. Werken maakt hongerig.

  kerststol

  Het is al jaren de gewoonste zaak van de wereld dat het sportpark helemaal schoon is als we komen trainen en voetballen. Het valt niemand meer op omdat het altíjd schoon is.

  En na elk weekend staat de Bosgroep er gewoon wéér. Hopelijk blijven ze dit nog vele jaren doen.


  Mannen en vrouwen van de Bosgroep: dankjewel en fijne feestdagen!