• Elke speler verdient een goede trainer

  14 jul 2021
 • sv Juliana’31 biedt elke jeugdtrainer of jeugdcoach de gelegenheid om gratis deel te nemen aan een Aftrapmodule van de KNVB waarbij jeugdtrainers geholpen worden de training en coaching van hun team nog beter te verzorgen. Dat is in het belang van iedere jeugdspeler.

  Bij sv Juliana’31 begeleiden ruim 30 trainers en 60 leiders een jeugdteam. Zij hebben daarbij een grote invloed op het plezier en de ontwikkeling van bijna 400 jeugdspelers en zorgen voor een veilige sportomgeving. Het zijn vaak ouders die bereid zijn teams te gaan begeleiden. Dat is best spannend als je dat nog nooit hebt gedaan. Van de club krijg je een container met ballen, maar dan?
  Zelfs als je zelf gevoetbald hebt kun je op dat gebied nog veel leren.

  Om alle beginnende jeugdtrainers in die rol te ondersteunen, doet sv Juliana’31 mee aan het “Welkomstprogramma voor jeugdtrainers” van de KNVB.

  Wat houdt dat programma in?
  Geregistreerde deelnemers (jeugdtrainers/ -coaches) krijgen online toegang tot het Assist Trainersdashboard, de Kennisbank, Rinus en de mogelijkheid om 1-op-1 vragen te stellen aan KNVB experts. Kortom: alles wat je nodig hebt om je team goed te trainen en begeleiden. Ook neem je deel aan de Aftrapmodule die bestaat uit twee E-learning modules en één praktijkbijeenkomst op het sportpark van sv Juliana’31.

  Voor wie is deze module geschikt?
  Voor alle trainers/coaches die nog geen trainersmodules bij de KNVB gevolgd hebben. Dus als je al enkele seizoenen traint/coacht óf dit seizoen begint, dan is dit een prima mogelijkheid om te leren hoe je je team met plezier beter leert voetballen in een veilige omgeving.

  Hoeveel tijd kost me dat?
  De twee E-learningmodules kun je online doen op momenten dat het jou zelf uitkomt en neemt slechts enkele uurtjes in beslag. Op maandag 4 oktober 2021 is het praktijkgedeelte op ons eigen sportpark van 18:15 tot 21:30 uur.
  Hoe kan ik me aanmelden voor deze module?
  Elke jeugdtrainer of –coach die lid van sv Juliana’31 is krijgt begin augustus 2021 automatisch een uitnodigingsmail van de KNVB om aan de module deel te nemen. Je krijgt dan inloggegevens voor het Trainersdashboard en kunt op momenten dat het jou uitkomt alvast beginnen met de E- learning modules. Als je geen lid bent, kun je dus helaas niet meedoen aan deze module.
  Waarom moet ik lid van sv Juliana’31 zijn?
  Dan heeft zowel de club als de KNVB meer inzicht wie de kinderen traint en begeleidt en meer communicatiemogelijkheden om jullie te ondersteunen met het begeleiden van je team.  Als lid kun je via de club gratis een VOG, vereist om met jeugd om te gaan, aanvragen. Meer informatie.
  Als je geen lid bent van de club kun je de voetbal.nl app en de wedstrijdzaken app niet gebruiken.

  Wat kost mij dat?
  Niets. Omdat leiders en trainers zich belangeloos inzetten voor onze jeugdspelertjes hoef je geen contributie te betalen en betaalt de club de jaarlijkse bondslidkosten van ongeveer 12 euro aan de KNVB en de aanvraag voor je VOG.

  Hoe meld ik me aan als lid?
  Via de aanmeldknop hieronder of op de startpagina van www.svjuliana31.nl  Vermeld daarbij van welk team je jeugdtrainer of jeugdbegeleider bent.
  Meer informatie 


  Let op:
  ook als je níet deelneemt aan deze module moeten alle jeugdleiders en –trainers lid zijn van sv Juliana’31 en in het bezit zijn van een VOG!

  Aanmelden