• Eric Arentsen nieuwe assistent trainer Zo-1

  • Juliana’31 heeft haar technische staf rond voor het seizoen 2023-2024. Eric Arentsen is vanaf medio 2023 samen met hoofdtrainer Dave de Jong verantwoordelijk voor het vlaggenschip (zondag 1) van onze vereniging. 

    Net als Dave is ook Eric een nieuw gezicht binnen de vereniging. Eric heeft eerder in zijn trainerscarrière gewerkt in de regio Arnhem. Na een korte periode zonder activiteiten in het voetbal, stapt hij graag samen met Dave de Jong in bij Juliana. Eric en Dave kennen elkaar langer en hebben samengewerkt bij AZSV. Opvallende bijkomstigheid is dat Eric woonachtig is in ons eigen Malden wat een extra aanleiding was om het gesprek aan te gaan. De kennismaking en het verkennen van de mogelijke samenwerking was van dien aard dat en Eric en Juliana’31 elkaar snel zowel letterlijk als figuurlijk de hand konden schudden. 

    Wij zijn blij dat we met Eric opnieuw een voetbalminnende Maldenaar aan onze vereniging hebben weten te binden. Wij heten Eric van harte welkom bij onze vereniging en wensen hem heel veel plezier en succes!