• Forse nederlaag Juliana 1

  • Juliana'31 heeft een forse nederlaag geleden in Oss. Tegen sv O.S.S. 1920 stond het al na 25 minuten met 3-0 achter. Uiteindelijk zou de nummer twee van de Hoofdklasse B met liefst 7-0 winnen van de ploeg van trainer Bicentini.
    Bicentini moest het doen zonder de geblesseerde Twan Smits, Daniel van Straaten, Rick van Beijnen en Joey Wijnhoven. Door de ziekenboeg zaten Onder 19-spelers Jop van Lith, Thijs Meesters en Thieme Dölle weer op de bank tijdens de wedstrijd. Het lijkt er op dat Twan Smits snel weer kan aansluiten bij de groep. De overige blessures kunnen nog wel even gaan duren.
    Juliana'31 begon slecht aan de wedstrijd. Al vroeg kreeg het veel kansen tegen en wist de thuisploeg ook al te scoren. Het was aan Juliana'31 om daar een reactie op te geven, deze bleef echter uit en dus liep de score uit naar 7-0.
    De Maldenaren zullen zich snel moeten oprichten want veel tijd is er niet om bij de pakken neer te gaan zitten. Aanstaande zondag wacht de thuiswedstrijd tegen EHC/Heuts en dan zal de ploeg gebrand zijn op eerherstel.