• sv Juliana'31 heeft een samenwerkingsverband met 

  Aandacht voor blessures

  De blessurebegeleiding bij sv Juliana‘31 wordt al enkele jaren verzorgd door FysioNovio, praktijk voor fysiotherapie in Malden en Nijmegen. Alle leden van onze vereniging kunnen gebruik maken van de expertise van FysioNovio. Om er voor te zorgen dat leden bij blessures tijdig advies kunnen inwinnen en zo nodig behandeling gestart kan worden is besloten de inloopspreekuren voor leden voort te zetten.

  Wat houdt het inloopspreekuur in?
  Tijdens het inloopspreekuur vindt een screening plaats van (acute) klachten en wordt een advies gegeven met betrekking tot het vervolgbeleid. Soms is een eenvoudig advies voldoende om een verergering van de klachten te voorkomen danwel de klachten te verhelpen. Echter kan het ook voorkomen dat uitvoeriger onderzoek noodzakelijk is om de juiste behandeling in te stellen. De screening tijdens de inloopspreekuren is kosteloos.

  Wanneer en waar?
  U kunt tijdens trainingsavonden op maandag- en woensdagavonden van 19:00-20:00 uur terecht in de verzorgingsruimte van sv Juliana’31. Die is aan de achterzijde van het eerste kleedgebouw. Op maandag is Bas van Bon er van 19:00 tot 20:00 uur. Dit is een Vrije inloop. Op woensdag kan dit op afspraak bij Laurens Hart van 19:00 tot 20:00 uur. Neem dan eerst contact op via 024 373 33 22 of via laurens@fysionovio.nl                                                                     

  Uitvoerig onderzoek, behandeling en/of overleg met de huisarts
  Indien verder onderzoek, behandeling en/of overleg met de huisarts noodzakelijk is, zullen de kosten hiervoor bij de zorgverzekeraar van de speler gedeclareerd worden. Fysiotherapeutische behandelingen zullen afhankelijk van uw voorkeur plaatsvinden in de praktijk in Malden of Nijmegen.                             

  Vergoeding fysiotherapeutisch onderzoek en/of behandeling
  Kinderen onder de 18 jaar zijn verzekerd voor fysiotherapie binnen de basisverzekering. Het aantal behandelingen verschilt per zorgverzekeraar. Boven de 18 jaar worden behandelingen fysiotherapie vergoed uit de aanvullende verzekering indien deze is afgesloten. We adviseren dan ook uw verzekeringsvoorwaarden goed te controleren.

  Direct afspraak maken bij FysioNovio?
  Uiteraard is het ook mogelijk direct een afspraak te maken bij FysioNovio. Dit adviseren we als er sprake is van langer bestaande klachten of niet-sportgerelateerde klachten.

  Wie zijn de fysiotherapeuten?
  Dat zijn Guido Souren, Bas van Bon en Laurens Hart.

  Fysio Novio

rfwbs-slide