• Gebruik de Voetbal.nl app !

 • De Voetbal.nl app

  Alle leden (of hun ouders) kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app. Deze app maakt de beleving op en rondom de club nog leuker en beter! We willen graag dat spelers bereikbaar zijn voor de club en dat spelers met naam (en eventueel foto) op de teampagina op onze website worden getoond. Want het is toch veel leuker als leden met naam getoond worden in plaats van dat er ‘afgeschermd’ staat...

  Ieder lid bepaalt zelf in de Voetbal.nl app hoe diegene op de website van de club en in de app wordt getoond. Een stukje privacy beleid dat leden helemaal in eigen hand hebben. 

  Uitslagen, afgelastingen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

  Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres waarmee je bij de ledenadministratie geregistreerd staat.

  Wil jij ook als Player of the Match gekozen worden?

  En niet onbelangrijk, kijk in de Voetbal.nl app ook direct goed naar je instelling voor je ‘zichtbaarheid’. Want daarmee bepaal jij of je door andere spelers als player of the match gekozen kan worden en of je foto en naam ook zichtbaar zijn in de app (en eventueel op de teampagine op de website). Toch veel leuker als je alle foto’s en namen van je teamgenoten of andere teams terugziet in de app?! De zichtbaarheid pas je in de app aan bij Instellingen => Mijn persoonsgegevens.

  Wil je met een ander e-mailadres inloggen? Geef dan bij de ledenadministratie aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen.