• Nederlaag tegen Meerssen

• Juliana \'31 heeft zondag met 3-2 verloren van Meerssen. Daardoor zakt Juliana \'31 nog verder weg op de ranglijst. Trainer Remko Bicentini ging met een zwaar gehavende selectie op pad richting Meerssen. Peters en Hoogakker waren geschorst, terwijl Smits, Goudt, Rieken en Van Beijnen nog geblesseerd toe moesten kijken. Bij Juliana \'31 waren spits De Jong en middenvelder Van Straaten trefzeker.

Door alle blessures was het puzzelen voor Bicentini. Er was een basisplaats voor Jens Rossen, wat betekende dat Arnts op de linksback positie uitkwam. Ook Kuypers begon in de basis omdat Goudt met een blessure toe moest kijken. Op het middenveld was er een plek voor Joey Wijnhoven. Verder speelde de gebruikelijke namen bij Juliana \'31. Op de bank zaten vier O19-spelers: Kovec, Van Lith, Meester en Kay de Kluis.

Gelijk
    Juliana \'31 kwam al vroeg op achterstand. In de achtste minuut werd het door geklungel bij de Maldenaren 1-0 door Borgers. Vervolgens kwam Juliana \'31 na een half uur spelen volledig terecht op gelijke hoogte, Stefan de Jong wist raak te schieten. Ondanks een drietal goede kansen wist de ploeg van Bicentini de leiding niet te nemen. Onder andere Stefan de Jong en Sam Niland verzuimde de trekker over te halen.

Effectief
    Na rust weet doelman De Kluis de stand op gelijke hoogte te houden door een knappe redding. Niet veel later doet Meerssen wel wat Juliana \'31 na laat; scoren. In de 67e minuut scoort Hannon de 2-1, terwijl een minuut later verdediger Knops de 3-1 scoort. Vlak voor tijd weet Van Straaten de spanning terug te brengen, de middenvelder scoort zijn derde van het seizoen en zet daarmee de 3-2 op het scorebord.

Scrimmage
    In de slotfase van de wedstrijd werd het nog even spannend op sportpark Marsana. Juliana \'31 ging vol voor de gelijkmaker en dat leverde een aantal gevaarlijke scrimmages op. Daar tegenover kreeg Meerssen veel ruimte en dat leverde de thuisploeg nog twee goede kansen op. Er werd niet meer gescoord en dat betekende een 3-2 nederlaag voor Juliana \'31, dat daarmee nog steeds veertiende staat in de Hoofdklasse B.

Volgende week komt Groene Ster op bezoek in Malden, die wedstrijd wordt om 14:00 uur afgetrapt.