• Indeling jeugd seizoen 2021-2022

  21 jun 2021
 • Terwijl de jeugdteams t/m O17 dit bijzondere seizoen afsluiten met de laatste wedstrijden rondom de regio cup, kijken we ook alvast vooruit naar het komend voetbaljaar 2021/2022. De overschrijvingstermijn van de KNVB voor de A categorie is gesloten en ook de termijn die we binnen onze vereniging hanteren voor aan- en afmelding (1 juni) is verstreken. We kunnen daarom met enige zekerheid (onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden) de indelingen voor het nieuwe seizoen bekend maken.


  De indelingen zijn tot stand gekomen op basis van het uitgangspunt dat we indelen op niveau, om daarmee het spelplezier zo veel mogelijk te bevorderen. Hierbij is input opgehaald via het scoutingsysteem, van trainers en leiders en via de coördinatoren. 


  Klik hier voor de indeling van de pupillen (JO6 - JO12 incl. VoetbalPlus) en hier voor de indeling van de junioren (JO13 - JO19).
  De indeling is met de grootste zorg gedaan, toch is het altijd mogelijk dat er een fout gemaakt is. Zie je jezelf niet staan in de indeling of is er een andere fout gemaakt, meld dit dan via de mail (info@svjuliana31.nl).


  Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen en wensen iedereen veel succes en plezier in de nieuwe teams!


  Commissie Voetbalzaken