• Indeling jeugd seizoen 2022-2023

 • Seizoen 21-22 is ten einde, de competities zijn afgelopen, de laatste toernooien zijn gespeeld. Tijd om al weer vooruit te kijken naar het volgende seizoen. Nu de overschrijvingstermijn voor de A-cat is verstreken en ook de termijn die we binnen onze vereniging hanteren voor aan-en afmelden kunnen we de definitieve indeling voor volgend seizoen presenteren. Hierin 2 wijzigingen t.o.v. het vorig jaar. Het volgend seizoen gaan we starten met een nieuw team, de JO23, een prestatieteam voor jeugd/jong senioren onder de 23 jaar. Het meidenteam gaat verder onder de naam MO20, zij kunnen dus een jaar langer in de jeugd voetballen.

  Deze indeling is gemaakt met als uitgangspunt dat we indelen op niveau om zo het spelplezier van alle spelers te bevorderen. Alle input die we krijgen via het scoutingsysteem, de leiders, trainers en coรถrdinatoren wordt hierbij gebruikt.

  De indeling wordt altijd met de grootste zorg gemaakt, toch is het altijd mogelijk dat er een fout wordt gemaakt. Zie je jezelf niet staan in de indeling of wil je iets anders melden doe dit dan via de mail (info@svjuliana31.nl). Vanwege de vakantie en mogelijke nieuwe aanmeldingen in augustus zal er niet altijd meteen een reactie komen. Incidentele wijzigingen/toevoegingen in de indeling worden pas na de zomervakantie (aug/sep) gedaan. 

   

  De indeling van JO6 tot en met JO12 en VoetbalPlus staat hier.

  De indeling van JO13 tot en met JO23 en MO20 staat hier.

   

  Commissie voetbalzaken