• Jeugdtrainers voor 1e teams seizoen 2021-2022

  Elk jaar is het weer de vraag wat onze trainers in de jeugd doen. Blijven zo nog bij onze fantastische vereniging of vinden ze ergens anders een uitdaging.
  Wij zijn in ieder geval blij dat de meeste hebben besloten te blijven. 

  JO19-1: Chris Saedt heeft ook komend seizoen de JO19-1 onder zijn hoede. Chris heeft het naar zijn zin bij juliana'31 en ook wij zijn blij met Chris. 

  JO17-1: Tim ten Barge zal komend seizoen de JO17-1 trainen. Een nieuwe uitdaging voor Tim waar hij veel zin in heeft. Ook wij hebben alle vertrouwen in Tim.

  De toekomst van Kevin Koolhof is nog ongewis. Hij traint nu onze JO17-1, maar hij wil graag een stapje omhoog naar de JO19-1 of naar de senioren. Helaas kunnen wij hem dit niet aanbieden binnen Juliana. We hopen hem toch binnen te houden, omdat we zeker tevreden waren met zijn inzet en capaciteiten. De keuze ligt echter bij hem.
  Ook onze trainers van de JO17-2, Paul Roosen en Tjemme Fischer, gaan niet door. Niet dat ze niet willen, maar zij gaan studeren. Veel succes!

  We hebben dus nog trainers nodig voor de JO17-2 en JO19-2. Mocht hier belangstelling voor zijn, dan kun je je melden bij Bas van Bon, HJO junioren.

  JO15-1: Dit team blijft onder de hoede van Dayne Koopman. Dit doet hij met veel energie en toewijding waar wij zeer tevreden mee zijn. 

  JO15-2 : Wij zijn zeer verheugd dat Ricky Boelders trainer van de JO15-2 blijft.
  Als een echte juliana man, blijft Ricky een voorbeeld voor alle trainers qua beleving, toewijding en clubliefde.

  JO13-1: Marco Jacobs schuift door van de JO12-1 naar de JO13-1. Marco heeft een ruime ervaring als trainer en wij zijn blij dat hij deze ervaring bij Juliana gebruikt. 
  Bjarne Beelen gaat ons verlaten voor een nieuw avontuur bij Union. Bij deze willen we Bjarne bedanken voor zijn inzet al die jaren en we hopen dat hij zeker weer terugkomt. 

  JO12-1: We hebben twee geschikte junioren op het oog om trainer/ coach te worden. Als ze in de buurt kunnen gaan studeren zal dat spoedig rond komen.

  JO11-1: Lisa Konings, momenteel succesvol trainster bij de JO10-1, schuift nog een jaartje mee  met de groep. We zijn uiterst tevreden over haar. Omdat we een trainer maximaal 2 jaar dezelfde groep laten trainen, zijn we met Giel Straten in gesprek voor een functie bij een juniorenteam. 

  JO10-1: Ook Bennie Eijkhout doet het prima en schuift met zijn huidige JO9-1 mee naar de JO10-1. Net als Lisa heeft hij zijn eerste seizoen er bij ons opzitten en van beide kanten zijn we zeer tevreden.

  De trainersbezetting van de overige teams hangt ook een beetje af van de indeling. Iedereen die volgend seizoen een team wil trainen kan sowieso zijn voorkeur aangeven bij de HJO's (Bas bij junioren en Henry bij pupillen) en natuurlijks de groepscoördinatoren.