• Juliana '31 bereikt finale districtsbeker!

 • Afgelopen donderdag heeft het zo-1 team van Juliana '31 de halve finale van de districtsbeker oost gespeeld in Rijssen. Een samenvatting van deze wedstrijd is gemaakt door Excelsior TV. De sterke tegenstander Excelsior werd daar met penalty's verslagen. Het behalen van deze halve finale, al een unicum in onze geschiedenis, betekent dat we in het volgend seizoen mee mogen doen in de landelijke KNVB bekercompetitie. Daar spelen we begin september in de voorrondes. 

  Op 8 mei wordt de finale gespeeld tegen Quick'20 op het terrein van AGOVV in Apeldoorn om 20 uur. Dan hopen we voor de eerste keer in onze geschiedenis de beker mee naar Malden te mogen nemen. We hopen dat er vele supporters vanuit Malden meereizen om onze ploeg te steunen. Vanuit Juliana vertrekken maximaal 3 supportersbussen richting Apeldoorn. Aanmelden hiervoor kan bij onze secretaris, zie ook hieronder.

  Een belangrijk punt van orde: 

  De KNVB heeft er voor dit seizoen een speerpunt van gemaakt om vuurwerk te weren. In het handboek competitiezaken staat: 
  Het is verboden om voor, tijdens en na de wedstrijd vuurwerk, fakkels en/of rookpotten af te steken. Dit mag wel.

  AGOVV is gastheer voor dit duel, zij hebben een monumentale houten tribune. Het spreekt voor zich dat er dus op het sportpark geen vuurwerk of fakkels mogen worden afgestoken. Mocht dit toch gebeuren en mocht er schade ontstaan dan zal Juliana er alles aan doen om deze schade te verhalen op degenen die het vuurwerk hebben afgestoken.

  Het bestuur