• Juliana '31 en Bicentini ondanks hechte band toch uit elkaar

  UPDATE: inclusief interview met Remko uit de Gelderlander                           
   
  Na 4 seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Juliana'31 en trainer Remko Bicentini. De kans op een nieuwe internationale uitdaging als assistent bondscoach van Canada in combinatie met het volgen van de zeer intensieve opleiding Coach Betaald Voetbal van de KNVB zijn simpelweg niet te combineren met het (hoofd)trainerschap bij Juliana'31. Dat was de voor de hand liggende uitkomst van de gesprekken die trainer en vereniging in de afgelopen periode gevoerd hebben naar aanleiding van de verschillende ontwikkelingen.
   
  We kunnen terugkijken op 4 bewogen jaren; een degradatie direct gevolgd door een kampioenschap en 2 door Corona beheerste seizoenen. Naast de succesvolle samenwerking op sportief gebied kijken we als vereniging ook met een grote glimlach terug op de unieke samenwerking met Remko. Deze ging namelijk veel verder dan alleen zijn hoofdtrainerschap. Met veel plezier denken we terug aan bijvoorbeeld de gasttrainingen die Remko verzorgd heeft voor ons VoetbalPLUS-elftal, voor het dameselftal en voor onze jeugd. Daarnaast was Remko een graag geziene gast op de traditionele jaarlijkse rommelmarkt en hebben wij via zijn stichting (Fundashon Bicentini) kennis mogen maken met zijn maatschappelijke activiteiten voor 'zijn' Curaçao. Hierbij waren de trainingskampen i.c.m. het uitvoeren van verschillende maatschappelijke activiteiten voor de stichting op Curaçao voor alle betrokkenen onvergetelijke hoogtepunten. Ook zijn optreden (in 2019) als 'Sinterklaas' in een volle Stoof was voor alle aanwezigen legendarisch en voor sommigen 'onvergetelijk'.
   
  Vanaf het moment dat er weer gevoetbald mag worden, gaan we het seizoen en de samenwerking op een passende wijze (hopi bon!) afsluiten. Wij wensen Remko alle succes en plezier met zijn nieuwe uitdagingen. En Remko, verkleed of niet, weet dat je een graag geziene gast zal blijven op De Broeklanden!
   
  Met sportieve groet,
  Het bestuur
   
  Hieronder een bericht uit de Gelderlander van 3 februari jl.