• Juliana ’31 vindt in Ton Kosterman nieuwe hoofdtrainer

  UPDATE contract is getekend                                   

  In het seizoen 2021-2022 staat het 1e zondag elftal van Juliana’31 onder leiding van Ton Kosterman. Hij neemt daarmee het stokje over van zijn dorpsgenoot Remko Bicentini, voor wie het niet mogelijk was zijn nieuwe uitdagingen als assistent bondscoach van Canada en de cursus Coach Betaald Voetbal te combineren met het trainerschap bij onze vereniging.

  Intern was de vereniging al langer op de hoogte dat er voor het seizoen 2021-2022 gezocht moest worden naar een nieuwe hoofdtrainer. Het was hierdoor mogelijk om begin van dit jaar, na de bekendmaking van het vertrek van Remko, direct het gesprek aan te gaan met onze voorkeurskandidaat: Ton Kosterman.

  Ton heeft een jarenlange staat van dienst als hoofdtrainer in onze regio. Na periodes als trainer bij o.a. Woezik, Alverna, OSS’20 heeft Ton de afgelopen 3 seizoenen aan het roer gestaan bij het Limburgse Wittenhorst. Zodoende is Ton zeker geen onbekende voor de vereniging en vice versa. In de contacten en gesprekken die hebben geleid tot deze samenwerking werden de positieve beelden en indrukken over en weer bevestigd. Het wederzijdse enthousiasme is groot, waardoor het gelukt is om in een kort tijdsbestek tot overeenstemming te komen.

  Zeker in deze onzekere en moeilijke tijden voelt het als een extra duwtje in de rug om met goed nieuws te kunnen komen. Ton, van harte welkom bij onze vereniging en heel veel succes! Wij kijken uit naar de samenwerking.

  Op 6 februari jl. heeft Ton kennis gemaakt met Juliana op het sportpark. Dat was een goede gelegenheid om ook het contract te tekenen door voorzitter, secretaris en trainer. Op onderstaande foto tekenen voorzitter Carla Goossens en trainer Ton Kosterman.

 • Interview met Ton op RN7