• Jupiler in de Stoof

 • Vanaf het nieuwe voetbalseizoen zal in De Stoof Jupiler geschonken gaan worden. 
  Na een periode van samenwerking met Amstel bier is er na goed overleg met betrokkenen het besluit genomen om de stap te maken naar een andere partner. Met Jupiler is een partner aangetrokken die als sponsor de aankomende jaren haar naam heeft verbonden aan sv Juliana\'31.Afgelopen jaar is er weer veel gedaan in en rondom De Stoof, zowel het interieur als het exterieur heeft een verdere facelift mogen ondervinden. Er is speciaal aandacht geweest voor de temperatuur in het clubhuis, er is een luchtbehandelingsinstallatie aangebracht welke bij warm weer koelte brengt en bij koud en vochtig weer de temperatuur naar aangename hoogte brengt. De buitenzijde van De Stoof zal middels nieuw raamfolie en belettering ook voorzien worden van een nieuw jasje.
  Kwaliteit
  Buiten de aanpassingen van het uiterlijk in De Stoof is ook de gehele technische installatie vervangen ten behoeve van de tankbierinstallatie. We kunnen er weer jaren tegenaan om kwaliteit te leveren. Kwaliteit vinden we niet alleen terug met Jupiler op de tap, maar er zal ook op verzoek van liefhebbers Hertog Jan vers uit de tap stromen. Ook de kannen zullen deel uit maken van het vertrouwde beeld.
  Prijs
  Daar er getapt zal gaan worden met een iets groter glas namelijk 250 cc, zal de prijs van een biertje stijgen van € 1,90 naar € 2,00. Prijs van een kan blijft ongewijzigd. Gedurende het seizoen zullen er diverse speciaal-bieren aangeboden worden waaronder witbier en bokbier.
  Regels
  Dus na een training, avondje voetbal of de derde helft bent u van harte welkom in De Stoof om te genieten van een heerlijk glaasje Jupiler, Hertog Jan of een speciaalbier. Bij thuiswedstrijden van het eerste elftal wordt er tot het einde van de wedstrijd van het eerste elftal in plastic glazen geschonken (15:45 uur), dit is verplicht vanuit de KNVB. Na 15:45 uur gaan we direct weer over op glas. Lees hier meer over de regels van de KNVB.