• Welkom
  Iedereen die zich houdt aan onze Gedragscode (normen en waarden) kan lid worden van onze vereniging. Dat kan als spelend lid op het veld of in de zaal maar ook als lid met functie (vrijwilliger), zoals bestuurs- of commissielid, leider, trainer, scheidsrechter en alle vrijwilligersfuncties, of als niet spelend lid. Als je als (assistent-) scheidsrechter gaat optreden, moet je in ieder geval bondslid van de KNVB zijn maar je hoeft dan niet persé lid van sv Juliana ’31 te worden. Dat bondslidmaatschap kost slechts 10 euro per jaar.
  Als lid heb je bepaalde rechten en plichten. Zo huurt elk spelend lid een wedstrijdtenue van de club (de huur is 15 euro per jaar) en een lidmaatschapskaart waarmee je gratis toegang hebt tot alle thuiswedstrijden van Juliana 1. Leden krijgen ook 20% korting op alle voetbalartikelen die via onze eigen Webshop worden aangeschaft.
  Als tegenprestatie verwachten we dat elk lid een vorm van verenigingswerk verricht om de club goed te kunnen laten functioneren. Je kunt bijvoorbeeld een team gaan trainen of begeleiden, barmedewerker worden of wedstrijdcoördinator, scheidsrechter, assistent-scheidsrechter, commissielid etc. 
  Contributie
  De contributie wordt voor elk seizoen automatisch geïncasseerd, de hoogte is afhankelijk van het soort lidmaatschap en wordt jaarlijks geïndexeerd. Leden van Walking Voetbal en Voetbal Plus trainen alleen en betalen 50% contributie (afhankelijk van hun leeftijd). Spelers van prestatieteams betalen een toeslag, met ingang van het seizoen 2018-2019 is deze toeslag leeftijdsafhankelijk.
  Aanmelden
  Iedereen kan zich hieronder aanmelden als adspirant-lid door het formulier in te vullen en te versturen. Bij aanmelding geef je tevens toestemming voor automatische incasso van de contributie en de kledinghuur en het gebruik van persoonsgegevens. Je bent dan nog niet direct lid. Je moet eerst ingedeeld worden in een team om te kunnen trainen en voetballen. Als er plaats is, krijg je bericht bij welk team je bent ingedeeld en wordt je ook bij de KNVB aangemeld. Als de KNVB de aanmelding goedkeurt, word je speelgerechtigd, krijg je een wedstrijdtenue en ga je pas contributie betalen. Elk nieuw lid wordt door de ledenadministratie verwelkomd en van informatie voorzien.
  Wachtlijst
  Als je je tijdens het voetbalseizoen aanmeld, kan het voorkomen dat je niet direct ingedeeld kunt worden. Dan kom je tijdelijk op een wachtlijst maar hoef je nog geen contributie te betalen. Omdat de teamindelingen van april tot juni gemaakt worden, maak je meer kans om ingedeeld te worden als je je ruim voor die tijd al aanmeldt.
  Zelf je persoonsgegevens wijzigen
  Via de knop "Mijn Gegevens" kun je voortaan zelf online je eigen persoonsgegevens wijzigen. Bijvoorbeeld als je verhuisd bent of een ander telefoonnummer of emailadres hebt. 
  Afmelden
  Je lidmaatschap en contributieverplichting loopt door, totdat je jezelf schriftelijk hebt afgemeld bij de ledenadministratie, matthee.moons@kabelfoon.nl. Een lidmaatschap wordt altijd voor een heel jaar aangegaan. In gevallen van overmacht (blessure, verhuizing, studie) kan restitutie van contributie plaatsvinden. Neem hiervoor contact op met het secretariaat op info@svjuliana31.nl

  Mijn Gegevens wijzigen

 • Aanmelding lidmaatschap

  Door onderstaand aanmeldformulier te versturen:

  ·         geeft u toestemming voor jaarlijkse automatische incasso van de contributie en de kledinghuur. Wilt u liever in twee termijnen betalen? Geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in het aanmeldmenu.

  ·         geeft u toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens binnen onze vereniging

  Bij aanmelding voor Voetbal Plus of Old Stars/Walking Football of ander specifiek team dit vermelden bij “Opmerkingen” in het aanmeldmenu.

   

   

 • Aspirantlid aanmelden

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Geboorteplaats *
  Land *
  Nationaliteit *
  Competitie *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer *
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen *
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!
 • Contributie 2018-2019
  categorie contributie
  Senioren€ 220.50
  JO19-JO15€ 202.50
  JO13-JO8€ 183.50
  JO7-JO6€ 163.50
  niet-spelend€ 80
  lid met functie € 50
  KNVB-lid€ 10 *
  zaalper team
  trainingslid 50%
  * geen stemrecht
  excl. toeslag prestatie teams
  excl huur kleding
rfwbs-slide