• LET OP:

  Met "Mijn Juliana" kan elk lid voortaan zijn eigen adres- en contactgegevens raadplegen en wijzigen.
  Iedereen die zijn juiste Emailadres aan de ledenadministratie heeft doorgegeven, heeft een mail met inloggegevens ontvangen.
  Mocht dat niet het geval zijn, vraag deze dan even op bij info@svjuliana31.nl

  Log dus snel in en controleer of je gegevens correct zijn en wijzig deze als dat niet zo is! Dat kan overigens ook op je mobiel via de wedstrijdzaken- en voetbal.nl -app of bij www.voetbal.nl

  Om "Mijn Juliana"en de app's te kunnen gebruiken, dient echter je goede Emailadres bij onze ledenadministratie bekend te zijn!
  Als dat nog niet het geval is, geef je Emailadres dan even door aan de ledenadministratie! Voor "Mijn Juliana" ontvang je daarna een mail met inloggegevens en kun je je ook bij de voetbal-app's en www.voetbal.nl registreren.
  Door bij de voetbal-app bij "Instellingen" onder "Zichtbaarheid" voor "normaal" te kiezen, kun je de volledige teamindeling zien en bijvoorbeeld verkozen worden als "Man off the Match" want dan pas wordt je naam en foto bij je teamgenoten zichtbaar (standaard staat dat op "afgeschermd" i.v.m. privacy).
  We adviseren ook om pushberichten aan te vinken en je mobiel als voorkeursapparaat voor pushberichten in te stellen, zodat je automatisch belangrijke berichten op je telefoon binnen krijgt. Via je mobiel afmelden bij je trainer voor wedstrijden of trainingen behoort dan ook tot de mogelijkheden.

  Zorg dat je contactgegevens bijgewrkt zijn en denk er ook aan om je pasfoto regelmatig te updaten, want deze wordt op je digitale spelerspas gebruikt!

 • Mijn gegevens

  Login om mijn gegevens te zien
 • Mijn commissies

  Deze wedstrijd bestaat niet (meer)

 • Mijn facturen

  Deze wedstrijd bestaat niet (meer)

 • Mijn diplomas

  Deze wedstrijd bestaat niet (meer)

 • Mijn machtigingen

  Deze wedstrijd bestaat niet (meer)

 • Mijn teams

  Deze wedstrijd bestaat niet (meer)

rfwbs-slide