• Nederlaag tegen IFC

  • sv Juliana '31 heeft haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen met 0-1 verloren van IFC.
    Op een winderig sportpark wisten de bezoekers wel te scoren, waar sv Juliana'31 een aantal kansen onbenut liet. Hierdoor is Juliana afgezakt naar de tiende plek in de Hoofdklasse B. Bij de bezoekers was Jeremy Hensen trefzeker.
    Bijna leek de wind een eerste treffer te veroorzaken, na drie minuten dacht Kuypers zijn voorzet in het doel te zien belanden, de keeper van IFC was echter scherp en kon de bal vangen. IFC werd gevaarlijk via een kopbal bij de tweede paal, maar die inzet trof geen doel. Na een half uur spelen kwam IFC via een goede aanval wel tot scoren, Jeremy Hensen kon raak schieten na een lage voorzet. Juliana had geen antwoord op de goal en dus gingen de ploegen rusten met een 0-1 stand.
    Juliana kende een sterke tweede helft, waarin het veel kansen creƫerde en eigenlijk ook tot scoren had moeten komen, maar kopballen van Wijnhoven, De Jong en Van Straaten werden gepareert door de doelman en laatstgenoemde dacht daarna nog een corner van Meijers binnen te schieten, helaas kwam zijn inzet op de paal. In de 90e minuut kreeg Meijers nog een goede kans via een vrije trap, de keeper van IFC was echter alert en tikte de bal naast.
    Aanstaande zondag mag Juliana op herkansing. Dan speelt de ploeg om 14:30 uur een uitwedstrijd tegen Baronie, dat afgelopen zondag met 3-0 van Halsteren verloor.