• SponsorKliks

 • Inzamelingsacties

  Om extra inkomsten te genereren verzamelen we oud ijzer en metalen, kleding en schoenen en halen we het oud papier binnen de gemeente op.
  Het metaal, de kleding en schoenen kunt u op alle tijden zelf inleveren bij de containers die nabij de hoofdingang staan. Als het een grote partij metalen betreft, wordt het zelfs bij u opgehaald indien u daarvoor een afspraak maakt met Paul Reintjes: 06-26729142,
  Dit geldt overigens ook voor andere spullen die "te mooi zijn om te gooien". We halen het graag bij u op en verkopen het tijdens de jaarlijkse rommelmarkt.
  Natuurlijk kunt u ook alles naar de milieustraat brengen, maar dan moet u hier vaak voor betalen.

 • Grote Club Actie

  Grote clubactie 2019

  Alle pupillen van sv Juliana’31 starten vanaf 14 september weer met de verkoop van loten voor de grote clubactie 2019. Een actie die heel belangrijk is voor Juliana omdat dit jaarlijks veel geld oplevert dat ten goede komt aan de jeugdafdeling van sv Juliana ’31. En hiermee doen ook onze jongste leden mee in het verenigingswerk, want zonder de hulp van al onze leden kan onze vereniging niet bestaan.

  Als koper maak je kans op de mooie landelijke prijzen in de loterij, maar de verkopertjes van de club maken zelf ook kans op prijzen. Dus steun Juliana en koop allen loten van onze jeugdleden!

  Verkopers,  grijp je kans en probeer zoveel mogelijk loten te verkopen om in aanmerking te komen voor de individuele- of de teamprijs!

  De prijzen die er te winnen zijn:

  1e prijs
  €80,-- Vrije keuze shop te goed bij Richard Kregting. (Ze hebben een ruime keuze in items van binnen- en buitenlandse profclubs)
  2e prijs
  Een speciale Juliana-hoodie in jou maat
  3e Prijs
  Een Juliana voetbaltas of rugzak
  4e en 5e Prijs
  Een voetbal

  Teamprijs
  Voetbal clinic verzorgd door Remko Bicentini

  Kijk op https://www.clubactie.nl voor informatie over de Grote Clubactie en de landelijke prijzen die er te winnen zijn.

  Wij willen de boekjes uiterlijk zaterdag 13 november 2019 retour. Ben je al klaar met verkopen lever je boekje dan alvast eerder in.  Inleveren is mogelijk op wedstrijddagen in de bestuurskamer waar de speciale inleverbox staat.

rfwbs-slide