• Nieuwe clublijn verkrijgbaar in vernieuwde Webshop

  Iedereen kan voortaan in onze nieuwe Webshop van onze clubleverancier Skor met flinke kortingen voetbalkleding en -materialen bestellen en laten thuisbezorgen.

  Binnenkort worden de nieuwe wedstrijdtenues aan de teams verstrekt, de leiders krijgen daar nog bericht van. Het nieuwe tenue zal voor het eerst te bewonderen zijn als Zo-1 zondag 2 augustus thuis tegen NEC speelt........
  Er volgt nog een officiële presentatie van de clubkleding.

  Skor.nl

  Even voorstellen…
  Wij zijn SKOR. 
  Net als jij zijn wij gek op voetbal. We leven voetbal. We kijken het op tv, praten erover met vrienden en spelen het zelf. Al 20 jaar zijn wij fabrikant van doelen en dug-outs en leverancier van betaald voetbalorganisaties als Ajax, Feyenoord en PSV. Voorheen deden we dat onder de naam ERMA Sport. Nu onder de naam SKOR. In 2018 hebben wij ons assortiment uitgebreid met het ontwerpen en produceren van teamkleding, voetballen, training- en wedstrijdmateriaal, keepershandschoenen en scheenbeschermers.
   

  De start van onze samenwerking
  sv Juliana ‘31 zocht een nieuwe kledingleverancier voor de komende vier jaar. Wij zijn al jaren hofleverancier voor voetbaldoelen en dug-outs en daarmee geen onbekende bij jouw voetbalclub. De vereniging was daarom op de hoogte van onze ontwikkelingen in een gloednieuwe collectie teamkleding en heeft ons benaderd mee te doen aan deze "kleding tender". 

  Er waren vier partijen in de race. Iedere partij is gevraagd een demo tenue te maken en deze op te sturen naar de vereniging, om op deze manier zonder de presentatie van een accountmanager tot een besluit te komen. Voorzitster Carla Goossens over onze samenwerking: “Van de vier inzendingen sprong SKOR er met kop en schouders bovenuit. Allereerst de presentatie, maar daarnaast ook het design en de kwaliteit van het shirt.” Voor ons is deze samenwerking een belangrijke stap! sv Juliana ‘31 is de eerste vereniging die met onze teamkleding gaat spelen. 

  Bestel met 20% korting en steun sv Juliana’31
  We hebben hard gewerkt aan een geweldige lijn teamkleding voor sv Juliana ‘31. Of je nu speler, trainer, coach of vrijwilliger bent: aan ieder clublid is gedacht. Steun je club en bestel je kleding, accessoires of verzorging met een exclusieve 20% ledenkorting bij de Juliana Webshop! Van elke €100 die besteld wordt gaat er ook nog eens €10,= naar de club! 

  Hieronder in het kort ons lever- en retourbeleid:

  • Bij voorradige artikelen is onze regel: voor 12:00 uur besteld, is morgen in huis! Zo heb jij voor jouw eerst volgende training de nieuwe uitrusting al binnen.
  • Bij kleding en tassen die met clublogo bedrukt moeten worden, houden wij een langere levertijd van 7 dagen aan.
  • Retourneren gaat volgens ons standaard retourproces. Je mag artikelen retourneren binnen de zichttermijn van 14 dagen. De retourvoorwaarden vind je op onze klantenservicepagina op de webshop.

  Wij kijken uit naar een super mooie samenwerking en wensen jou als lid een succesvol voetbalseizoen toe!