• Nieuwe assistent-trainer: Rinus

 • Graag willen wij u voorstellen aan de onze nieuwe assistent- trainer, genaamd Rinus! 
  Rinus is niet de nieuwe assistent van Remko bij Juliana 1, maar van alle jeugdtrainers bij sv Juliana\'31. Hij  staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar voor onze trainers. Hij heeft verstand van trainingen en coaching van JO6 tot en met JO19 en is altijd online.
  Jullie vragen je natuurlijk af: "maar hoe kom ik nu met hem in contact?" Heel eenvoudig:
  Download de app nu

  Appstore

  Google play

  Deze online tool biedt trainers gratis toegang tot honderden oefeningen, kant-en-klare trainingsschema’s en inspireert hen om jeugdvoetballers optimaal te laten genieten van wat zij het liefste doen: voetballen. Rinus beantwoordt aan de vraag van veel beginnende trainers die op zoek zijn naar toegankelijk trainingsvormen en biedt zowel losse oefeningen, volledige trainingen en programma’s van meerdere weken. 
  De oefeningen zijn gefilterd op leeftijd en gekoppeld aan verschillende doelstellingen. Afhankelijk van waar het accent van de training ligt, kan de trainer oefeningen samenstellen tot een training. Alle oefenstof wordt op visueel aantrekkelijke wijze (met twee- en driedimensionale visualisaties) aangeboden. 
  Bereikbaarheid
  Rinus is bereikbaar via de desktop, tablet en smartphone. Vanaf eind september is Rinus ook als mobiele app te downloaden in de App Store en Google Play Store. Zo is de ideale trainingsvorm altijd binnen handbereik. Dankzij Rinus kunnen clubs voortaan zelf hun trainers, coördinatoren en andere vrijwilligers actief op weg helpen bij het opzetten van trainingen. Maar ook trainers en coördinatoren zelf kunnen rechtstreeks aan de slag met de kennis die er te vinden is. 
  Rinus is constant in ontwikkeling. Het platform wordt daarom in de komende periode aangevuld met nieuwe oefenvormen en meer specifieke kennis. Zo gaat elke trainer met voldoende uitrusting het trainingsveld op.