• PERSBERICHT

  SV Juliana ‘31 eerste voetbalclub met SKOR tenues!

  Malden, 5 JANUARI 2020Een nieuw jaar, nieuwe samenwerkingen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van sv Juliana ’31 is het kledingcontract met SKOR getekend. De hele voetbalclub speelt de aankomende vier jaar in tenues van dit merk.

  SV Juliana ‘31 zocht een nieuwe kledingleverancier voor de komende vier jaar. SKOR is al jaren hofleverancier voor voetbaldoelen en dug-outs en daarmee geen onbekende bij de voetbalclub. Het afgelopen jaar heeft SKOR zijn assortiment uitgebreid met onder andere de productie van teamkleding. SV Juliana ‘31 heeft het bedrijf benaderd om mee te doen aan deze “kleding tender”.

  Er waren vier partijen in de race. Iedere partij is gevraagd een demo tenue te maken en deze op te sturen naar de vereniging, om op deze manier zonder de presentatie van een accountmanager tot een besluit te komen. Voorzitster Carla Goossens over de samenwerking: “Van de vier inzendingen sprong SKOR er met kop en schouders bovenuit. Allereerst de presentatie, maar daarnaast ook het design en de kwaliteit van het shirt.” Voor SKOR is deze samenwerking een belangrijke stap. SV Juliana ‘31 is de eerste vereniging die met de shirts van dit merk gaat spelen.

  Jeffrey Jonkman – mede-eigenaar SKOR – is enthousiast over de samenwerking. “SV Juliana ‘31 is een mooie club. Het is fantastisch dat zij voor onze tenues hebben gekozen op basis van het design en de kwaliteit. Dat we straks meer dan 1000 tenues kunnen leveren, is gaaf. We kijken er naar uit om ook vele andere clubs van onze teamkleding te voorzien!”

  Over SKOR Sports
  SKOR ontwerpt, fabriceert en verkoopt premium sportmaterialen en teamkleding voor voetbalclubs en hun spelers. Het merk komt voort uit het Almelose bedrijf ERMA Sport, bekend fabrikant van doelen en dug-outs en leverancier van betaald voetbalorganisaties als AJAX, Feyenoord en PSV. Het merk heeft vorig jaar zijn assortiment uitgebreid met het ontwerpen en produceren van voetballen, teamkleding, training- en wedstrijdmateriaal, keepershandschoenen en scheenbeschermers.