• Omdat de privacy-instellingen in de Voetbal.nl app standaard op "Afgeschermd" staan, zijn niet alle spelers via Sportlink (website of app) zichtbaar.

  Daarom gebruiken we voorlopig nog lijsten voor pupillenjunioren en senioren [update 14 juni].

  Wil je dat je naam ook voor je medespelers zichtbaar wordt op de Voetbal.nl app?  pas dan je privacy-instellingen in je app aan!


  De jeugdteams zijn samengesteld door de technische commissie en groepscoördinatoren waarbij het niveau en de ontwikkelingsfase van de spelers bepalend is. Neutrale scouts hebben hen het afgelopen seizoen gevolgd en beoordeeld. Iedereen die zich tijdig heeft aangemeld kan volgend seizoen spelen en trainen.
  Nog niet alle teams zijn compleet, andere zijn nog overtallig. We hopen dit tijdens de zomervakantie te kunnen oplossen voor de definitieve teamindeling (24 augustus). Zo-4 en Zo-5 worden binnenkort in overleg ingedeeld.
  Om te voorkomen dat jonge spelers te lang "in de wissel staan" heeft:
  - 2-tegen-2 (JO6) geen vaste teams omdat ze onderling spelen
  - 4-tegen-4 (JO7) maximaal 6 spelers
  - 6-tegen-6 (JO8 tm JO10) maximaal 8 spelers
  - 8-tegen-8 (JO11 en JO12) maximaal 10 spelers.
  Deze week zijn de laatste trainingen. Alleen de nieuwe JO19-1/2, JO17-1/2 en JO15-1/2 trainen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen nog 2 weken door. Gedurende de zomerstop is het gehele sportpark gesloten.

  De planning voor het nieuwe seizoen is als volgt:
  15 juni: sluiting overschrijvingstermijn
  21 juni: tot oktober kun je je spelerspasfoto zelf updaten via je voetbal app
  15 juli: competitie-indeling van je nieuwe team wordt dan ook zichtbaar in je voetbal.nl app en www.voetbal.nl . Daar zie je tevens vanaf:
  28 juli: beker poule-indelingen A-categorie
  8 augustus: beker poule-indelingen B- categorie
  9 augustus: programma bekerwedstrijden
  18 augustus: programma competitiewedstrijden
  19 augustus: start trainingen voor alle teams
  24 augustus: de definitieve teamindelingen
  Vanaf 31 augustus zijn er weer bekerwedstrijden en de competitie start voor de meesten op 21 september.

  Spelerspasfoto updaten:
  Van 21 juni tot 31 oktober kan elke speler een recente foto aan zijn voetbal.nl app account toevoegen. Dit moet een recente foto zijn, omdat deze bij het controleren van de digitale spelerspas gebruikt wordt: nieuwe spelerfoto toevoegen.

  Ouders van kinderen onder de 16 jaar kunnen, indien ze ook hun eigen Emailadres (ouder Email) aan de ledenadministratie hebben doorgegeven, dan met de app alle informatie over wedstrijden en trainingen opzoeken: download voetbal.nl app

  De mogelijkheid om via onze website en "Mijn Juliana" contactgegevens te wijzigen is vervallen, omdat dit nu veel makkelijker via de voetbal.nl app kan. Zorg dus dat je gegevens altijd up-to-date zijn.

   

   

   

rfwbs-slide