• Onnodige nederlaag tegen Baronie

• Juliana \'31 heeft wederom een onnodige nederlaag geleden. De Maldenaren kwamen in tegenstellig tot vorige week, nu liefst drie keer tot scoren. Echter bleek dit niet genoeg voor de overwinning tegen Baronie, want de thuisploeg kwam vier keer tot scoren en zo verloor Juliana \'31 voor de tweede keer dit seizoen. Bij Juliana \'31 waren Hoogakker, Rossen en Meijers trefzeker. Keeper Wolsink ging er vlak voor tijd met rood af.

Davey Goudt kreeg zijn eerste basisplaats van het seizoen van trainer Remko Bicentini. Dat kwam mede omdat Daan Arnts kampte met hamstringklachten en Jens Rossen ziek thuis zat. Verder liet Bicentini zijn elftal ongewijzigd voor het treffen met Baronie.

Sterk
    Juliana \'31 startte voortvarend aan het duel in Breda. Al direct werd het gevaarlijk via een schot van Hoogakker. Zijn eerste inzet ging nog over, niet veel later schoot Hoogakker wel raak en stond het dus al vroeg 0-1. Niet veel later kwam Juliana \'31 ook op 0-2. DItmaal was het Rossen die de bal achter Van Oorschot kopte. Juliana \'31 kreeg aardig wat kansen de eerste helft maar verzuimde de score uit te breiden.

Gelijk
    De tegenstander daarintegen kwam er sporadisch uit via lange ballen richting de snelle voorhoede en daar had Juliana \'31 het niet makkelijk mee. Nadat de goed spelende Sam Niland zijn voorzet in de dertigste minuut niet zag aankomen bij Van Straaten, was het Baronie die in de tegenstoot kon scoren, Murat Er verschalkte keeper Wolsink. Na rust gebeurde precies hetzelfde, waardoor Richardson de gelijkmaker op het scorebord kreeg.

Specialist
    De ploeg van trainer Bicentini reageerde daar goed op, het bleef rustig voetballen en kansen creƫeren terwijl de tegenstander alle moeite had met het veldspel van Juliana \'31. In de 56e minuut dacht Niland de bal in de zestien van Baronie mee te kunnen nemen maar werd neergehaald, scheidsrechter Van der Laan wees resoluut naar de stip. Het buitenkansje werd verzilverd door specialist Jeroen Meijers, 2-3.

Rood
    Waar er niets aan de hand leek ging het toch mis. Na een overtreding van Peters kreeg Baronie in de 85e minuut een vrije trap. Hoewel Wolsink in eerste instantie de bal weg kon tikken, was het toch Baronie die de bal in de rebound raak schoot, want ook Goudt kon de bal niet wegwerken op de lijn. Niet veel later kwam Wolsink uit op een hoge bal in eigen zestienmeter. Daarmee botste hij tegen een speler van Baronie. Scheidsrechter Van der Laan vond het een penalty en gaf ook een rode kaart aan Wolsink. De penalty werd benut en zo verloor Juliana \'31 met 4-3 bij Baronie.

Positieve aan de middag is het vertoonde spel en het aantal gecreƫerde en benutte kansen, stof tot nadenken is de manier hoe de tegendoelpunten vielen. Juliana \'31 neemt het volgende week thuis op tegen Gemert, daar zal het zich willen revancheren van deze nederlaag.