• Planning einde seizoen

 • Beste trainers/ leiders,

  Seizoen 2022-2023 loopt weer op zijn einde. Kampioenschappen worden gevierd, toernooien gespeeld en onze eerste teams op de zaterdag en zondag spelen nog nacompetitie voor klassebehoud respectievelijk promotie. Genoeg te beleven nog in deze drukke periode! Ook dit jaar zijn er een aantal zaken die aandacht behoeven voor jullie als trainers en leiders:

  Planning komende weken We hebben een planning gemaakt omtrent de trainingen (laatste training huidige team / mogelijkheid tot trainen in de nieuwe samenstelling), inlevermoment materialen en kleding, zomerstop, etc. Zie het overzicht hieronder.

  Inleveren voetbalmaterialen en tenues Na de laatste trainingen met de huidige teams (in week 23), vragen we aan alle jeugdteams om alle voetbalmaterialen (ballen, pionnen, hesjes (gewassen!), waterzak) in de containers te doen zodat deze in week 24 kunnen worden gecontroleerd en waar nodig aangevuld. Daarnaast vragen wij jullie de wedstrijdtenues, eventuele trainingspakken, tassen en overige teamkleding per team bij de kledingcommissie in te leveren. We vragen leiders en trainers die spullen te verzamelen en centraal in te leveren. Begin tijdig met verzamelen en zorg dat alles compleet is!

  Inlevermomenten tenues/ kleding: Pupillen en junioren t/m JO13: 12, 13 en 14 juni in het clubhuis, 18.30 tot 20.00 uur Junioren vanaf JO15: 19 en 20 juni in het clubhuis, 18.30 tot 20.00 uur Alvast bedankt voor alle medewerking, bij vragen neem je contact op met je coördinator.

  Succes nog deze laatste weken en vooral, veel plezier!

  Commissie Voetbalzaken