• Prijzen Grote Club Actie uitgereikt

  Midden december 2018  is de grote clubactie geëindigd met de landelijke trekking. Door de inzet van onze jeugdige lotenverkopers van Juliana  is de grote clubactie 2018 ook voor onze vereniging  weer een groot succes geworden!  Dit jaar is er voor de eerste keer gekozen enkel de pupillenteams loten te laten verkopen. Niet voor niets, want als ons iets duidelijk is geworden in de afgelopen jaren, is het dat de jongste leden  gewoon de beste verkopers zijn binnen onze vereniging!  En op deze manier dragen ook onze jongste leden hun steentje bij in het verenigingswerk. In totaal zijn er dit jaar 1232 loten verkocht door de 25 teams in deze leeftijdscategorie wat neerkomt op gemiddeld bijna 50 loten per team. Natuurlijk heeft de ene persoon of team meer verkocht dan de anderen en daar zijn dan ook prijzen voor in het vooruitzicht gesteld! 

  De voorzitter van onze verenigingscommissie Johan Kerkhof reikte op zondag 10 januari samen met 1e elftal speler Vincent van Beek de prijzen uit.

  Teamprijzen:  een voetbalclinic van onze eigen hoofdtrainer (en bondscoach van Curaçao) Remco Bicentini

  • JO-6/JO-7/JO-8           : winnaar JO8-3 met 79 verkochte loten
  • JO-9/JO-10                 : winnaar JO9-3 met 104 verkochte loten
  • JO-11/JO-12/JO13       : winnaar JO12-3 met 95 verkochte loten

   Individuele prijzen

  • 1e prijs           2 toegangskaartjes voor de EFTELING: Calle Bisseling met 80 verkochte loten
  • 2e prijs           Entree bij Prett-inn of 2 uur Jump-inn voor 2 personen:  Aron Omar met 42 verkochte loten
  • 3e Prijs           Een speciale Juliana voetbal:   Sem Lucassen  en  Rens van de Jagt   met ieder 37 verkochte loten

  Verkopers die meer dan 10 loten verkocht hebben krijgen allemaal een mooi Juliana gymtasje. Deze kunnen worden opgehaald in de bestuurskamer vanaf 16 februari.