• Regiocup voor junioren gaat van start

  1 jun 2021
 • Beste trainers, leiders en spelers!


  Het zal jullie niet ontgaan zijn. De Corona maatregelen zijn versoepeld en één van de gevolgen daarvan is dat de Regio Cup als georganiseerd door de KNVB dit weekend (5 juni) alsnog van start gaat voor de jaarlagen O7 t/m O17.
  Als Juliana zijn wij uiteraard blij dat hiermee voor een grote groep van onze jeugdleden het seizoen alsnog kan worden afgesloten met een viertal mooie wedstrijden tegen andere verenigingen uit de regio.


  We spelen deze wedstrijden in de teamsamenstelling van dit seizoen, de nieuwe indelingen worden zoals eerder gecommuniceerd in de week van 21 juni bekend gemaakt. Het laatste Regio Cup weekend is dan ook het afsluitende weekend voor de teams van dit seizoen. In de weken hierna tot aan de zomervakantie kan er in de nieuwe samenstellingen getraind worden.
  Wij gaan er graag van uit dat we op alle trainers en leiders nog een laatste keer dit seizoen een beroep mogen doen om met de teams het seizoen voetballend en sportief af te sluiten. 


  Het programma voor de wedstrijden vinden jullie op voetbal.nl en hier. Helaas is publiek nog steeds niet toegestaan binnen de Corona regels. De kleedkamers en het clubhuis blijven gesloten.
  Voor vragen verwijzen we graag naar de site van de KNVB en kun je uiteraard ook terecht bij je coördinator. Voor het coronaprotocol verwijzen we je naar elders op deze site.

  Veel plezier bij de Regio Cup en succes!!
  Commissie Voetbalzaken