• Speler van het jaar gekozen, afscheid leider 1e

  • Op de grote Juliana dag op 20 mei jl  speelde het 1e elftal zijn laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie. Het werd een mooie wedstrijd waarin gewonnen werd van Udi. Toch eindigt het elftal op een nacompetitieplaats. Er zal na het eind van de competitie dus nog gestreden moeten worden voor behoud in de hoofdklasse. Traditiegetrouw wordt op die dag de speler van het jaar bekendgemaakt. Dit jaar is er gekozen voor de meest constante speler die op meerdere plekken inzetbaar was: Paul Diesel. Hij kreeg de Frans Thijssen trofee uitgereikt uit handen van Frans zelf.

     

    Loek Heijnen had vervolgens ook nog een mooie speech in petto voor de best geklede leider in de hoofdklasse: Loet Eissing. Hij neemt na 15 jaar leiderschap afscheid van het 1e elftal. Hij staat bij vele clubs en scheidsrechters in het land bekend om het grote Julianaboek dat bij elke wedstrijd op de tafel in de bestuurskamer wordt gelegd. Alle statistieken en krantenartikels rondom het elftal worden hier handmatig in bijgehouden. Loet heeft er al die tijd o.a. voor gezorgd dat alle materialen op orde zijn, dat de spelers er netjes bijlopen, dat iedereen eten en drinken heeft in de bus. Voor dit laatste staat hij zondagochtend voor dag en dauw op om voor iedereen zijn gewenste lunchpakketje te maken.  Ook is hij befaamd om zijn speeches in de bus. Voor het afscheid van spelers lijst Loet altijd een Juliana shirt in. ALs een speler een mijlpaal behaald wordt daar door Loet aandacht aan geschonken. Zo had hij nog een kleinigheid klaar voor Daniel van Straten die zijn 150e wedstrijd voor Juliana had gespeeld.

    Loet gaat zelf ook altijd netjes gekleed, is bekend om zijn rode stropdas die hij draagt bij zijn Juliana outfit. Hij kreeg dan ook als blijk van waardering voor zijn geweldige inzet al die jaren een ingelijste stropdas.