• Sponsor worden?

  Doordat sv Juliana’31 op een hoog amateurniveau speelt, heeft de club een enorme exposure in de regio. Naast Juliana 1 spelen ook alle jeugdselectieteams zonder uitzondering in de top van het amateurvoetbal. Daarnaast is er ook alle ruimte voor recreatief voetbal en organiseert Juliana ook vele activiteiten buiten het voetbal zoals carnaval, veilingen, rommelmarkt en een beachvolleybaltoernooi. Wekelijks komen vele belangstellenden naar ons sportpark De Broeklanden in Malden.
  Business Club Malden (BCM)
  Er zijn diverse aantrekkelijke sponsormogelijkheden. Van een advertentie in ons clubblad tot lidmaatschap van de BCM van sv Juliana'31 en dé businessclub van de regio Malden. Laagdrempelig voor kleine en grote ondernemingen en uitermate geschikt om nieuwe contacten te leggen of bestaande relaties te verstevigen. Inmiddels telt de BCM 45 leden, wat een historisch hoogtepunt is. Voor slechts € 750,= per jaar bent u al lid! Daarvoor ontvangt u onder andere een prachtig reclamebord op ons hoofdveld, 2 seizoenkaarten, logo op de website, vermeldingen in ons clubblad en jaarlijkse full collor presentatiegids. Er worden door het jaar heen diverse (vrijblijvende) activiteiten georganiseerd, waarbij het ook mogelijk is om meerdere collega’s of gasten als introducé mee te nemen naar de bijeenkomsten. Genoemde prijzen zijn per jaar en exclusief eventuele eenmalige aanmaakkosten en BTW.
  Alle leden van de BCM hebben inspraak in welke activiteiten er gepland gaan worden. En natuurlijk bent u na afloop van elke thuiswedstrijd welkom voor een hapje en een drankje in de speciale hoek van onze verbouwde bestuurskamer. Laat u verrassen door de unieke aanpak van Business Club Malden en de entourage van ons vernieuwde multifunctionele sportpark en word lid! Een maatwerk- sponsorpakket behoort ook tot de mogelijkheden. Nieuwsgierig? Neem contact op met accountmanager Bas Schaaij (06-24570166) of mail naar info@svjuliana31.nl
  SponsorKliks
  Maar ook particulieren die sv Juliana'31 een warm hart toedragen kunnen de club GRATIS sponsoren! Simpelweg door uw online-aankopen voortaan via SponsorKliks te doen. Klik op het SponsorKliks logo en er verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert sv Juliana'31 een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost U dus niets extra. Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via sv Juliana'31 kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook! Alvast bedankt namens de club!

rfwbs-slide