• Sponsoren: oud en nieuw!

 • Aan de start van seizoen 2017-2018 mogen we enkele sponsoren verwelkomen bij onze vereniging.  Enkele nieuwe, maar ook enkele bestaande die hun sponsoring uitbreiden.

  Allereerst is er een sponsor gevonden voor de vrouwen en meisjesteams. Buro Winters, een ontwerpburo voor interieur en exterieur, uit Nijmegen voorziet onze vrouwen en meisjes van mooie trainingspakken en tassen. Op hun website is te lezen dat ze graag buiten de lijntjes kleuren en zo het onverwachte mogelijk maken. Dat is op de trainingspakken dan ook duidelijk te zien. Op de foto Arjan Winters die het sponsorcontract ondertekent.

  Na jaren trouwe hoofdsponsoren te zijn geweest kozen van Wees en Konings en Meeuwsen ervoor om er een punt achter te zetten. Op 24 september werden ze bedankt voor hun jarenlange sponsoring door de sponsorcommissie en het bestuur. Ook de Rabobank stopt als hoofdsponsor, zij blijven sv Juliana ‘31 wel steunen maar zijn bezig om hun sponsoractiviteiten in de regio op een ander manier in te richten.

  Coffee@Work blijft als hoofdsponsor, maar nu onder een nieuwe naam: Coffee@Home. De kwaliteit die zij leveren aan horeca en bedrijven moet ook thuis beschikbaar zijn, vandaar deze nieuwe stap. Daarbij horen een nieuw logo en een nieuw contract. Op de thuis en uitshirts van de spelers van het 1e elftal staat voorop coffeeathome.nl, zie ook elders op deze website.

                                                                                                                                                                         Autobedrijf Roelofs was al een grote sponsor, zijn naam pronkt al enige tijd bovenop onze tribune. Nu wordt autobedrijf Roelofs ook hoofdsponsor van sv Juliana ‘31 en prijkt de naam ook achterop de thuis en uittenues van de 1e elftal spelers.  Een echt Maldens bedrijf, al jarenlang verbonden aan de club. Zowel Tonnie Roelofs als wij zijn trots op deze nieuwe verbintenis.

  Naast 2 hoofdsponsoren hebben we enkele kledingsponsoren gevonden die ook op het tenue van het 1e elftal staan. Allereerst Arts Elektro een Maldens bedrijf van Jo Broekman en onze vaste installateur bij alle renovaties die we op ons sportpark hebben gedaan, tevens al jaren BCM lid. De naam van Arts Elektro staat voortaan op onze thuisshirts van het 1e elftal onder het rugnummer. Op de foto Wendy Broekman die de ondertekening van het contract voor haar rekening nam.

  Kwekerij Molenhoek, een boomkwekerij uit onze gemeente, is broeksponsor geworden. Op de foto Harry van Lent die het contract ondertekent samen met voorzitter Martien te Riele.  M.G. Glas-& Schilderwerken, het schildersbedrijf van Mathieu Gommers, die ons hele clubhuis en kleedkamergebouw heeft geschilderd is mouwsponsor geworden.

  Dan tot slot 100% voetbal van Richard Kregting uit Nijmegen. Zij hebben alle kleding geleverd, vorig jaar van het kledingproject van de gehele club en nu de JAKO kleding van het 1e elftal. Ook hij sponsort het 1e elftal en zijn naam staat op het trainingspak, uitgaanspak, polo, coachjas en het inloopshirt.

   

  En dat was nog niet alles! Ook voor het ministadion werden nieuwe sponsorcontracten getekend. We zijn heel blij dat AH Malden van Jacco Janssen doorgaat met het sponsoren van ons ministadion waar de zo belangrijke wedstrijden van de mini champions league in worden gespeeld, maar dat ook in het weekend onmisbaar is en waar vele van onze jongste pupillen regelmatig hun wedstrijden spelen. AH gaat het echter niet meer alleen doen, ze hebben een medesponsor gevonden in Intratuin Malden van Joep Ebben. Samen verzorgen zij de komende 3 jaar de sponsoring van het ministadion.

  Op de foto Jacco Janssen die het contract ondertekent.

  Wij, de vereniging en het bestuur,  bedanken alle sponsoren voor hun steun voor sv Juliana ‘31. Zonder sponsoren kan een vereniging als de onze niet bestaan. We willen tevens alle vrijwilligers bedanken die er hard aan gewerkt hebben om dit weer voor elkaar te krijgen.  Henry Jansen die vanuit het renovatietraject al jarenlang vele bedrijven als sponsor bij sv Juliana ‘31 binnenbrengt, de sponsorcommissie en enkele leden uit het bestuur, allen hebben er hard aan gewerkt om dit sponsorpakket te realiseren. Inmiddels zijn het grote bord bij het hoofdveld en het bord bij de ingang weer voorzien van de logo’s van de nieuwe hoofd- en kledingsponsoren door HSI. Ook daarvoor weer dank aan de buitendienst voor hun ondersteuning daarin.