• SV JULIANA ’31 scoort voor clubkas tijdens Nationale Belmaanden 2018!

 • Op 17 januari organiseert sv Juliana ’31 een belactie tijdens de Nationale Belmaanden 2018 van de VriendenLoterij om zo geld in te zamelen voor de clubkas. En jij kunt ons daarbij helpen!

  Op 17 januari tussen 19 en 21 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor sv Juliana ’31. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen;
  • De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden 2018 extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

  Hoe meer loten we verkopen, hoe beter. Houd je telefoon op 17 januari extra in de gaten!

   

  Extra geldprijzen Nationale Belmaanden 2018
  De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden 2018 extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Dit bedrag komt bovenop de structurele inkomsten die clubs en verenigingen vanaf de Nationale Belmaanden 2018 genereren.

  Ben je al deelnemer van de Vriendenloterij voor sv Juliana ’31?

  Dan willen we je hartelijk bedanken voor je bijdrage. De Vriendenloterij levert al jaren structurele inkomsten aan de clubkas, die zeer welkom zijn. Speel je wel mee, maar nog niet voor sv Juliana ’31? Denk er dan eens aan om voor onze club te gaan spelen.