• Teamindeling

   Voordat het nieuwe voetbalseizoen kan beginnen moeten de nieuwe teams gevormd worden. Vooral voor de jeugd is daar een vaste procedure voor.  Vanuit de leden (en ouders) is er een voorkeur om voor de zomervakantie te weten wat de nieuwe, in beginsel definitieve, teamindeling gaat worden. Het is altijd een puzzel om de teams zo goed mogelijk in te delen en de commissie voetbalzaken is hierin sterk afhankelijk van het tijdig aan- en afmelden van de leden.

  De nieuwe teamindeling voor het aankomende seizoen wordt bekend gemaakt op of omstreeks 1 juni. 

  Kom je voetballen of ga je stoppen?

  Als je gaat stoppen bij Juliana vinden wij dat natuurlijk heel jammer, maar je moet je dan zo spoedig mogelijk afmelden, in ieder geval voor 1 juni. Afmelden kan alleen via een mail aan de ledenadministratie.

  Kom je voetballen bij Juliana, dan ben je natuurlijk van harte welkom! Voor de maximale kans om na de zomer dan ook te kunnen starten, zorg je ervoor dat je voor 1 juni  bent ingeschreven. Dit regel je via de lidmaatschapspagina op deze site.

  Nog even kort het beleid van af- en aanmelden bij sv Juliana ‘31 op een rijtje:

  Afmeldingen

  * tot en met 1 juni: einde lidmaatschap per 1 juli, betreffend lid wordt niet meer ingedeeld voor het nieuwe seizoen, is derhalve voor het nieuwe seizoen ook geen contributie meer verschuldigd.

  * na 1 juni maar voor of op 1 september: betreffende leden worden niet meer ingedeeld (danwel uit de indeling gehaald), één kwartaal contributie verschuldigd.

  * na 1 september: betreffende leden worden uit de indeling genomen, half jaar contributie verschuldigd. (tenzij door langdurige blessure of plotselinge verhuizing).

  Aanmeldingen

  * voor 1 juni: worden ingedeeld, volledige contributie (mits er plek is in de teams, bestaande leden gaan voor), krijgen bij de indeling voorrang op nieuwe leden die zich na 1 juni aanmelden.

  * na 1 juni: worden ingedeeld indien en voor zover er ruimte is binnen de teams, volledige contributie verschuldigd. Indien de teams geen ruimte hebben en (in overleg met betrokkenen) bij indeling een andere leeftijdscategorie ook niet mogelijk is, dan mogelijkheid als “trainingslid” onderzoeken (halve contributie verschuldigd) of plaatsing op de wachtlijst.

  Mochten er nog vragen zijn, mail ons op voetbalzakenjuliana31@outlook.com.

   

   

   

rfwbs-slide