• Ten onder in derby tegen Woezik

 • Het zit Juliana \'31 niet mee in de Hoofdklasse. Wederom wordt er een wedstrijd verloren in de laatste minuten, de frustratie na de wedstrijd was dan ook enorm. In de eerste helft kwamen de Maldenaren op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Sam Niland. Na rust kwam Woezik op gelijke hoogte en in de laatste minuten van de wedstrijd was het wederom Woezik dat doel trof.

  Hoewel Hoogakker, Peters en Goudt terugkeerde in de basiself bleef de keuze beperkt voor Bicentini. Met Rieken en Van Beijnen heeft de trainer nog twee langdurig geblesseerde spelers, terwijl het niet duidelijk is hoe lang Van Straaten nog geblesseerd is. Twan Smits hoopt snel weer aan te kunnen sluiten, maar wanneer dat precies is nog de vraag.

  Niland
  In de eerste fase was het voornamelijk de thuisploeg dat de wedstrijd kon controleren, dit leverde echter geen grote kansen op. Na een half uur voetballen kwam Juliana \'31 wat beter in de wedstrijd en werd het ook gevaarlijker. Dit resulteerde in de 41e minuut in een voorsprong. Na een knappe aanval kwam de bal bij Lars Peters, die zijn voorzet binnengewerkt zag worden door Sam Niland. De 0-1 was, ondanks het eerste kwartier, niet onverdiend.

  Deksel
  In de tweede helft begonnen beide ploegen zoals de eerste helft. Weinig grote kansen en er leek weinig aan de hand voor Juliana \'31. Tot dat spits Jos Peltzer in de 66e minuut de stand weer in evenwicht bracht, daardoor kon Juliana \'31 weer van voor af aan beginnen. Dat deden de Maldenaren goed, de ploeg werd gevaarlijk via de gebroeders Rossen, maar beiden kwamen niet tot scoren. De maker van de 1-1 scoorde aan de andere kant wel en zette daarmee de 2-1 op het scorebord. Lars Peters had vervolgens de gelijkmaker op zijn schoen maar zijn inzet werd gestopt door keeper Skverver. Wederom krijgt Juliana \'31 in blessuretijd de deksel op haar neus.

  Volgende week
  En dus neemt Juliana \'31 geen punten mee naar huis. Volgende week zondag komt oude bekende Jong FC Den Bosch op bezoek op De Broeklanden. Aftrap van die wedstrijd is om 14:00 uur.