• Internationaal Oldstars toernooi

  1e Frans Thijssen Trophy

  Op vrijdag 14 april vindt op sportpark de Broeklanden in Malden de 1e Frans Thijssen Trophy plaats. Een wandelvoetbaltoernooi voor 60+ en 70+.

  Vijf jaar geleden zijn de wandelvoetballers van Juliana’31gestart en de wens was om ook een keer zelf een toernooi te organiseren. Nu is het dan zover en dat het toernooi is vernoemd naar een generatiegenoot, Maldens beste voetballer ooit, is vanzelfsprekend.

  Aan het toernooi nemen 15 teams deel uit 3 landen, waarbij Club Brugge en Werder Bremen de meest opvallende gasten zijn. Uit de regio nemen Eendracht’30, SV Orion, NEC en natuurlijk Juliana’31 deel.

  Er wordt gespeeld in 2 categorieën : 60+ en 70+. Het toernooi vangt aan om 11.00 uur en tussen 15.00 en 16.00 uur zijn de finales.  

  De winnaars ontvangen de Frans Thijssen Trophy en het sportiefste team komt in het bezit van de John van Oppen Bokaal.

  Kom gerust een kijkje nemen, de toegang is gratis.

 • Internationaal jeugdtoernooi bij Juliana

   Op ons sportpark wordt er in mei 2023 weer een groot internationaal toernooi gehouden dat worden georganiseerd door TVG Sports in samenwerking met onze toernooiencommissie.  Dit is de Juliana Malden Cup op 27 & 28 mei 2023.

  Voor dit toernooi kunnen zeker ook Juliana teams inschrijven, neem contact op met de toernooiencommissie voor meer informatie. Zij weten voor welke teams dit toernooi geschikt is. Inschrijven kan ook via de site van TVG.

 • Toernooien, algemene informatie

  Teams kunnen deelnemen aan vele verschillende toernooien, indien ze via de toernooicommissie zijn ingeschreven. Dat geldt voor onze eigen toernooien maar ook voor "uit"- toernooien. Alle toernooi-uitnodigingen die wij van andere clubs ontvangen worden via de groepscoördinatoren aan de betreffende leiders/ teams doorgegeven. De leiders kunnen toernooien uitkiezen en bij de toernooicommissie melden aan welke toernooien ze willen deelnemen. Houdt hierbij rekening met de nog te spelen competitiewedstrijden! Competitiewedstrijden dienen altijd door te gaan en kunnen aan het einde van het seizoen niet meer verplaatst worden.

  De toernooicommissie verzorgt de inschrijving en meldt terug aan de leider of de deelname bevestigd is. De toernooinformatie wordt doorgestuurd zodra deze binnen is. 

   

rfwbs-slide