• De Juliana Malden Skor Cup

   Op ons sportpark wordt er in 2024 weer een groot internationaal toernooi gehouden dat worden georganiseerd door TVG Sports in samenwerking met onze toernooiencommissie.  Dit is de Juliana Malden Skor Cup op 25 & 26 mei 2024. Dit is een toernooi voor U7 t/m U15

  Voor dit toernooi kunnen zeker ook Juliana teams inschrijven, neem contact op met de toernooiencommissie voor meer informatie. Zij weten voor welke teams dit toernooi geschikt is. Inschrijven kan ook via de site van TVG.

 • Toernooien, algemene informatie

  Teams kunnen deelnemen aan vele verschillende toernooien, indien ze via de toernooicommissie zijn ingeschreven. Dat geldt voor onze eigen toernooien maar ook voor "uit"- toernooien. Alle toernooi-uitnodigingen die wij van andere clubs ontvangen worden via de groepsco√∂rdinatoren aan de betreffende leiders/ teams doorgegeven. De leiders kunnen toernooien uitkiezen en bij de toernooicommissie melden aan welke toernooien ze willen deelnemen. Houdt hierbij rekening met de nog te spelen competitiewedstrijden! Competitiewedstrijden dienen altijd door te gaan en kunnen aan het einde van het seizoen niet meer verplaatst worden.

  De toernooicommissie verzorgt de inschrijving en meldt terug aan de leider of de deelname bevestigd is. De toernooinformatie wordt doorgestuurd zodra deze binnen is. 

   

rfwbs-slide