• Toernooien

   Op ons sportpark worden verschillende internationale toernooien gespeeld die worden georganiseerd door TVG Sports in samenwerking met onze toernooiencommissie. 

  •  Autumn Holland Cup wordt gespeeld op 23 & 24 oktober 2021= afgelast vanwege te weinig deelnemers
  • Juliana Malden Cup wordt gespeeld op 28 & 29 mei 2022.

   Meer info over deze toernooien vind je op tvgsports.nl/home/

   Voor deze toernooien kunnen ook Juliana teams inschrijven, neem contact op met de toernooiencommissie voor informatie over deze toernooien. Inschrijven kan via de site van TVG.

  Teams kunnen deelnemen aan toernooien, indien ze via de toernooicommissie zijn ingeschreven. Dat geldt voor onze eigen toernooien maar ook voor "uit"- toernooien. Alle toernooi-uitnodigingen die wij van andere clubs ontvangen worden via de groepscoördinatoren aan de betreffende leiders/ teams doorgegeven. De leiders kunnen toernooien uitkiezen en bij de toernooicommissie melden aan welke toernooien ze willen deelnemen. Houdt hierbij rekening met de nog te spelen competitiewedstrijden! Competitiewedstrijden dienen altijd door te gaan en kunnen aan het einde van het seizoen niet meer verplaatst worden.

  De toernooicommissie verzorgt de inschrijving en meldt terug aan de leider of de deelname bevestigd is. De toernooinformatie wordt doorgestuurd zodra deze binnen is. 

rfwbs-slide