• Trainersbezetting eerste jeugdteams

 • Vooruitlopend op het volgende seizoen kunnen we het volgende bekend maken.

  Juliana JO19-1
  De JO19-1 zal komend seizoen getraind worden door Roel Berns. Hij maakt de overstap van JO17-1. Wij zijn erg tevreden over zijn werkwijze en kwaliteiten als trainer/coach. Hij denkt proactief mee ten aanzien van verbeterpunten voor onze jeugdopleiding en zijn daarom content dat Roel ook volgend seizoen bij de jeugd van Juliana betrokken is. We wensen hem heel veel succes met deze stap en nieuwe uitdaging.
  Afscheid
  Onze huidige trainer van de JO19-1, Jasper van Leeuwen, heeft te kennen gegeven dat zijn reisafstand een hele opgave blijkt. Hij heeft een nieuwe uitdaging gevonden als trainer bij AZSV. Enorm bedankt voor je inzet bij onze JO19-1. Onze complimenten hoe je het hebt opgepakt en uitgevoerd. Heel veel plezier bij AZSV.

  Juliana JO17-1
  Rob Janssen wordt de nieuwe trainer/coach van de JO17-1. Momenteel is hij nog jeugdtrainer van de JO19-1 bij Woezik. Hij heeft jaren ervaring met het trainen van jeugd (in het bijzonder junioren). In het gesprek met Rob waren we positief over zijn werkwijze: een persoonlijke benadering door zoveel mogelijk aan te sluiten op/bij de behoefte van elke speler èn het team als geheel. Ook zijn positieve houding ten aanzien van ons vernieuwd jeugdbeleidsplan is belangrijk voor ons geweest. Dit zijn kenmerken die ons aanspreken. Rob is al gesignaleerd op ons sportcomplex om toekomstige spelers aan het werk te zien. Na de competitie (eind mei/begin juni) zal Rob kennis komen maken en een start maken voor het nieuwe seizoen, zodat hij al een beeld krijgt. Welkom bij onze mooie club Rob. Hopelijk voel je je snel thuis!

  Juliana JO15-1
  De trainerspositie van de JO15-1 in de persoon van Chris Saedt blijft naar onze volle tevredenheid gehandhaafd. De kans is groot dat hij komend seizoen zijn TC2 gaat volgen. We zijn verheugd dat alle selectietrainers gericht zijn op ontwikkeling van henzelf, van de spelers en die van de vereniging. Alvast veel succes en plezier Chris in je 2e seizoen van onze JO15-1.

  Juliana JO13-1
  Bas Prudon zal ook volgend seizoen de trainer/coach van de JO13-1 zijn. Behalve jeugdspelers leiden wij ook jeugdtrainers op. Bas is daar een mooi voorbeeld van. Hij heeft al diverse pupillenteams getraind en vorig jaar de cursus pupillentrainer gedaan, loopt stage bij bvo NEC en wil in de nabije toekomst de opleiding UEFA- C jeugd gaan volgen. Omdat er volgend seizoen ook JO12- teams komen, krijgen meer spelers de kans om in het JO13-1 team terecht te komen. Een nieuwe uitdaging die goed bij Bas past.

  Juliana JO12-1
  Ook Bjarne Beelen is een mooi voorbeeld van de "Juliana- school" en heeft al diverse jeugdteams bij ons getraind. Zijn JO11-1 team werd in het najaar kampioen, en staat ook nu in de sterkere voorjaarscompetitie weer fier boven aan. Maar nog belangrijker dan kampioen worden, is dat spelers zich goed ontwikkelen en beter worden. En dat heeft Bjarne prima voor elkaar gekregen.
  Volgend seizoen gaan we voor het eerst werken met JO12- teams en Bjarne zal de JO12-1 gaan trainen/ coachen. Althans, na de winterstop want in het najaar gaat hij vanwege zijn opleiding Economie eerst stage lopen in het buitenland. Zodra hij daarvan terug is, pakt hij het team weer op. Ricky Boeders zal dit team tot aan de winterstop trainen en coachen.

  Juliana JO11-1
  Ricky is ook al vele jaren jeugdtrainer bij ons en inmiddels in het bezit van het UEFA C diploma. Na een jaartje Quick D1 is hij snel weer bij ons terug gekomen. Dit jaar bij de JO11-2 en JO13-2. Volgend seizoen dus de JO11-1.

  We zijn nog doende ook voor de JO10-1 en JO9-1 goede trainers aan te stellen.