• In het trainingsschema proberen we zoveel mogelijk teams, indien voldoende ruimte beschikbaar is, 2x per week te laten trainen. De velden dienen voor 22:00 uur opgeruimd en verlaten te zijn, want het licht gaat dan automatsich uit. 
  Materialen
  Elk team heeft zijn eigen afsluitbare container met eigen ballen, hesjes, pilonnen etc.  Vermiste materialen dienen door het team zélf tijdens het seizoen te worden aangevuld. Dat kan met korting via onze webshop. Aan het eind van het seizoen dient de container inclusief ALLE materialen weer compleet te worden ingeleverd. Ontbrekende materialen worden bij het team in rekening gebracht.
  Tips om geen ballen kwijt te raken:
  - de ballen zijn gewaarmerkt
  - container zélf ophalen/ terugbrengen (niet door spelers laten doen)
  - zet de container op het veld en laat alle ballen in de container totdat je de training begint (de meeste ballen verdwijnen voor de training als er over de doelen geknald wordt)
  - plaats de doeltjes níet richting steenfabriek
  - verzamel voor het afsluitende partijspel alle ballen en zoek de vermiste ballen met het hele team en doe ze in de container.
  - gebruik bij het afsluitende partijspel slechts 1 of 2 ballen.
  - laat degene die een bal wegschiet deze zélf halen (ook tijdens de oefeningen of partijspel)
  - leen geen ballen uit!
  Oefenstof 
  Rinus is de assistent-trainer van alle jeugdtrainers bij sv Juliana'31. Hij  staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om te helpen een goede training te verzorgen. Hij heeft verstand van trainingen en coaching van JO6 tot en met JO19 en is altijd online.
  Zie ook Trainer-assist voor hulp bij trainingen.
   

  Rinus

rfwbs-slide