• In het programma van je voetbal.nl app kun je voortaan ook zien wanneer je moet trainen! Je kunt je er ook mee aan- of afmelden bij je trainer.  Het trainingsschema hebben we digitaal verwerkt in Sportlink, zodat je zelf altijd alles kunt zien. Ook of het afgelast of uitgesteld is.
  We proberen zoveel mogelijk teams, indien voldoende ruimte beschikbaar is, 2x per week te laten trainen. De laatste trainingen eindigen om 21:30 uur. De kleedkamers dienen voor 22:00 uur opgeruimd en verlaten te zijn, want het licht gaat dan automatsich uit. 
  Materialen
  Elk team heeft zijn eigen afsluitbare container met eigen ballen, hesjes, pilonnen etc.  Vermiste materialen dienen door het team zélf tijdens het seizoen te worden aangevuld. Dat kan met korting via onze webshop. Aan het eind van het seizoen dient de container inclusief ALLE materialen weer compleet te worden ingeleverd. Ontbrekende materialen worden bij het team in rekening gebracht.
  Tips om geen ballen kwijt te raken:
  - merk je ballen met watervaste stift bij het ventiel
  - container zélf ophalen/ terugbrengen (niet door spelers laten doen)
  - neem de container mee naar veld en laat alle ballen in de container totdat je de training begint (de meeste ballen verdwijnen voor de training als er over de doelen geknald wordt)
  - plaats de doeltjes níet richting steenfabriek maar in de breedte van het veld
  - verzamel voor het afsluitende partijspel alle ballen en zoek de vermiste ballen met het hele team en doe ze in de container.
  - gebruik bij het afsluitende partijspel slechts 1 of 2 ballen.
  - laat degene die een bal wegschiet deze altijd zelf gaat halen (ook tijdens de oefeningen of partijspel)
  - leen geen ballen uit!
  Oefenstof 
  Rinus is de assistent-trainer van alle jeugdtrainers bij sv Juliana'31. Hij  staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om te helpen een goede training te verzorgen. Hij heeft verstand van trainingen en coaching van JO6 tot en met JO19 en is altijd online.
  Zie ook Trainer-assist voor hulp bij trainingen.
  Trainingscoördinator
  Tijdens alle trainingen is een trainingscoördinator aanwezig. Hij voert de instructies van het wedstrijdsecretariaat en bestuur uit. Zijn aanwijzingen dienen zonder discussie te worden opgevolgd. Eventuele knelpunten kunnen trainers bij hun groepscoördinator onder de aandacht brengen.

  Rinus

rfwbs-slide