• Vacature: trainer-coach JO15-1 (2019-2020)

  Voor het seizoen 2019-2020 zoekt sv Juliana’31 een trainer voor het JO15-1 elftal. De JO15-1 komt uit in de hoofdklasse.

  sv Juliana’31 uit het Gelderse Malden en is met een kleine 1000 leden een middelgrote vereniging. In het seizoen 2017-2018 is de jeugdopleiding gecertificeerd (door de KNVB i.s.m. NMC Bright) en mogen wij het predicaat lokale jeugdopleiding voeren. 

  Waar zijn we naar op zoek?
  sv Juliana’31 is op zoek naar enthousiaste jeugdtrainer die tenminste beschikt over het UEFA-C (of TCIII)-trainersdiploma en aantoonbare ervaring heeft met trainen van jeugdelftallen.

  Daarnaast werk je graag en goed samen. Als trainer van de JO15-1 maak je immers onderdeel uit van het team van trainers van de A-categorie elftallen bij de Junioren. Deze trainers worden begeleid en gecoacht door ons Hoofdjeugdopleiding Junioren.

  Ook ben jij in staat om de kaders uit het jeugdvoetbalbeleidsplan te vertalen naar trainingen en wedstrijd(coaching). Je werkt graag vanuit een visie (van de club), waarin jij de ruimte benut om hier je eigen invulling aan te geven.

  Herken jij je in het bovenstaande profiel en wil jij een bijdrage leveren om onze jeugdopleiding naar een nog hoger niveau te tillen? Stuur dan je CV en motivatie naar bestuurslid Voetbal Zaken Loek Heijnen

  E: Loekheijnen@hotmail.com
  T: 06-44136576

  Aanvraag (en verkrijgen) van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de selectieprocedure en wordt vanuit de vereniging gefaciliteerd.