• Vacature trainer JO13- JO15

 • Voor het seizoen 2024-2025 zoekt sv Juliana ’31 trainers voor de JO13-1 en JO15-1. Beide teams zullen actief gaan zijn in de hoofdklasse. 

  sv Juliana’31 uit het Gelderse Malden en is met een kleine 1000 leden een middelgrote vereniging. Sinds het seizoen 2017-2018 is de jeugdopleiding gecertificeerd (door de KNVB i.s.m. NMC Bright) en mogen wij het predicaat lokale jeugdopleiding voeren. 

  Wie ben jij?

  Sv Juliana ’31 is op zoek naar enthousiaste jeugdtrainer die tenminste beschikt over het VC2 (voorheen: UEFA C)-trainersdiploma en aantoonbare ervaring heeft met trainen van jeugdelftallen. Daarnaast werk je graag en goed samen. Als trainer van een van deze teams maak je immers onderdeel uit van het team van trainers van de A-categorie elftallen bij de Junioren. Deze trainers worden begeleid en gecoacht door ons HJO Junioren.

  Ook ben jij in staat om de kaders uit het jeugdvoetbalbeleidsplan te vertalen naar trainingen en wedstrijd(coaching). Je werkt graag vanuit een visie (van de club), waarin jij de ruimte benut om hier je eigen invulling aan te geven.

  Herken jij je in het bovenstaande profiel en wil jij een bijdrage leveren om onze jeugdopleiding naar een nog hoger niveau te tillen? Stuur dan je CV en motivatie naar Hoofd Jeugdopleiding Junioren Julian Paardekooper.

  E: hoofdopleiding@svjuliana31.nl

  Aanvraag (en verkrijgen) van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de selectieprocedure en wordt door de vereniging gefaciliteerd.