• Vacature verzorger

 • sv Juliana'31 zoekt een verzorger voor de 1e teams op zaterdag en zondag.

  Zo-1: Door de overstap van verzorger Hennie Kosman naar FC Lienden zijn we op zoek naar een nieuwe verzorger voor het 1e elftal, dat uitkomt in de zondag hoofdklasse B. De verzorger is verantwoordelijk voor de medische begeleiding van het elftal op trainings- en wedstrijddagen.
  Za-1: Vanaf seizoen 2018-2019 gaan we starten met een 1e elftal op zaterdag. Doel van dit elftal is om spelers uit de eigen gecertificeerde) jeugdopleiding, die (nog) niet direct vanuit de jeugd de stap naar zondag 1 kunnen maken een plek te bieden waar ze zich verder kunnen ontwikkelen.
  Dit elftal zal starten in de 4e klasse (zaterdag). Ook voor dit elftal is de positie van verzorger nog vacant. De verzorger is verantwoordelijk voor de medische begeleiding van het elftal op trainings- en wedstrijddagen.
  Taken en verantwoordelijkheden:
  - aanwezigheid bij trainingen en wedstrijden
  - sportverzorging voorafgaand aan trainingen en wedstrijden (tapen, masseren, etc)
  - eerste aanspreekpunt bij blessures
  - eerste indicatie (beoordelen en aanpak) blessures
  - contactpersoon trainer(s) aangaande blessures en inzetbaarheid spelers
  - budget verantwoordelijke voor medische sportverzorgingsmaterialen.
  sv Juliana’31 werkt nauw samen met fysiotherapiepraktijk Fysio Novio. Tevens is Huub Creemers, oud speler en fysiotherapeut nauw betrokken bij de begeleiding van het 1e (zondag) elftal. Een combinatie van (een deel van) beide rollen is bespreekbaar.
  Kandidaten kunnen hun interesse kenbaar maken bij Loek Heijnen tel. 06 44136576