• Vacature sv Juliana’31: Trainer/Coach Za-1

  Voor het seizoen 2020/2021 zoekt Juliana’31 een opvolger voor Co van Gelder als Trainer/Coach van ons 1e zaterdag-elftal. Co heeft aangegeven dat het trainerschap voor hem niet langer te combineren is met zijn gezinssituatie.

  Sinds de oprichting het Za-1 elftal 1,5 seizoen geleden is Co als trainer/coach betrokken bij de vereniging en het elftal. Dit naar tevredenheid van beide partijen. Wij willen Co dan ook hartelijk danken voor zijn inzet en verdiensten en wensen hem een mooi en succesvol slot van zijn trainerschap bij Juliana’31

  Visie Za-1
  Juliana’31 heeft sinds jaar en dag een grote jeugdafdeling. In 2017 is de jeugdopleiding door de KNVB ook gecertificeerd (predicaat Lokale jeugdopleiding). Elk jaar brengt de jeugdopleiding dan ook weer talentvolle junioren voort die de stap naar het senioren voetbal dienen te maken. Een enkeling is dermate ver in zijn ontwikkeling dat direct de stap naar Zo-1 (hoofdklasse) gemaakt kan worden. Voor de meesten is deze stap (nog) net iets te groot. Met de oprichting van ons Za-1 elftal proberen we dan ook deze categorie spelers een passend platform te bieden waar zij zich in een vertrouwde omgeving kunnen door ontwikkelen in de zoektocht naar hun eigen plafond, waarbij de ambitie door te stromen naar Zo-1 als heel gezond wordt gezien.

  Wie zoeken wij?
  Juliana’31 is voor het seizoen 2020-2021 dan ook op zoek naar een trainer die gelooft in de visie die de vereniging als onderligger voor het Za-1 elftal hanteert. Je beschikt over tenminste het diploma UEFA-B (TCII) en hebt in het verleden laten zien dat het ontwikkelen, binden en coachen van (jonge) talentvolle spelers tot je kwaliteiten behoort.

  Daarbij werk je nauw en goed samen met de overige leden van de begeleidingsstaf, de trainer/coach van Zo-1, het hoofd jeugdopleidingen en de kaderleden van de vereniging. Dit met als doel het binden en ontwikkelen van spelers en het Za-1 elftal verder te positioneren als logische vervolgstap vanuit de jeugdopleiding. Hiervoor is een intrinsieke motivatie voor nodig in combinatie met een natuurlijke belangstelling voor het jeugdvoetbal binnen de vereniging met de JO19 in het bijzonder.

   

  Kandidaten kunnen hun interesse kenbaar maken bij Coördinator Za-1 & Zo-1; Loek Heijnen
  E: loekheijnen@hotmail.com
  T: 06-44136576